Alla inlägg under november 2011

Av Isabelle - 8 november 2011 20:47

Hurrni jag var så exalterad i mitt förra inlägg att jag inte ens kunde stava till önskelista ;D Men idag har jag klarat av några julklappar till =)! Och på fredag blir det riktig julklapps-shopping med syrran! Då ska det bli mååånga färdiga så kanske man kan baka sedan på kvällarna och fixa och dona inför första advent. Åt pepparkaka idag!! =D Apropå jul!


Idag gick det ganska snabbt på jobbet, jag var sysselsatt hela dagen, jag stoooorstädade på barnavdelningen och på babyavdelningen =) Och så packade jag upp varor, hade kassan, ja you know it!

Imorgon ska det fixas på kontorsavdelningen, då ska det bli FIIINT =)!! Längtar lite till imorgon, tror dagen kommer gå superfort, och jag hoppas att ingenting jävlas! Det är kul det jag ska göra imorgon! =)


Nu så ska jag snart kolla på film med min älskade! Först ska jag slå in två paket så det är avklarat så jag har lite koll på dom ;D 


Blev sjukt sugen på kycklinggryta, så det ska jag laga imorgon =) GOTT!


Nu, paketinslagning och film! Godnatt!

Av Isabelle - 7 november 2011 19:21

Min önskelista har blivit otroligt lång måste jag säga! Och längre hade jag tänkt att göra den ;D.. Märkte nu att jag visst önskade mig en hel del!


Idag blev det lunch med pappa och syrran, sen skulle jag städa, men kom hem så sent vi åkte till birsta en sväng och köpte lite julklappar, så jag städade när jag kom hem. Sen gjorde vi soppa.. ÄLSKAR mammas soppa! Det kan vara den godaste soppan som finns!! Kan äta hur mycket som helst av den, farlig soppa!!!! Blev typ tre matlådor också =D Goood! Nu ska vi snart smaska mazariner och kolla på ensam mamma söker!! =) Först ska jag skriva ner vad alla ska få i julklapp på en hemlig liten lapp. Och föra över pengar till syrran, för nu är en julklapp FÄRDIIIG! =)


Snart är det jul faktiskt! =)

Av Isabelle - 6 november 2011 21:42

Gårdagens jobb gick jättebra =) Det var kul, rätt mycket folk! Sen på kvällen så hämtade Johan mig och så åkte vi och åt kinamat med Jens och Sanne! Det var supermysigt!! Efter det åkte vi hem till oss, kollade på så mycket bättre och snackade. Det måste göras om snart, jättemysigt =)!!!

Och idag sov vi ut till 11, så ringde syrran och väckte oss ;D Men det var väl lika bra det, så man kunde kliva upp och äta frukost och mysa på innan tvätt-tiden började! Sen fick jag för mig att baka mazariner och några andra kakor med choklad i. Så vi åkte och handlade, sen bakade vi!


Såhär såg det ut under bakningen..


           


Blev dock inte så många som stod på plåten, för jag var tvungen att slänga några, för smeten som skulle vara i tog slut =/.. Men det var myspys att baka, Johan och jag hjälptes åt ;D


Sen åkte vi till mamma och fikade och myste med henne!!! Och nu är vi hemma och jag sitter här..


Btw, mina blommor andas otroligt mycket, eller jag vet inte vad dom gör, men det blir jättemycket ånga/imma på rutan bakom dom!


 


Och så måste jag visa er! En bild på Sandra som hon har lagt ut på Facebook, förmodligen var dom på någon Halloween-fest! Så otroligt synd att jag inte fick se det live!!! Men det var så sött!! Haha lilla bäbisen fick vara pumpa!!! SÖTAST!!!


     

Imorgon ska jag äta lunch med pappa och syrran, och så ska jag storstäda. Var tänkt att vi skulle göra det idag, men jag ville baka! Så jag ska städa imorgon! Och så ska jag klura på julklappar! Har kommit på en del nu!


Jobbar sedan tisdag, onsdag, torsdag, lördag =) Plus att jag ska till jobbcoachen på tisdag innan jobbet. Så jag har lite för mig ändå! =)


Ha en trevlig kväll allesammans. Och missa inte ensam mamma imorgon, bonden på onsdag och robinson-finalen på torsdag!!! =)


Av Isabelle - 5 november 2011 11:14

VÄÄÄÄÄÄÄLKOMMEN härliga lördag!

Igår på jobbet var det en kanondag!! Jag är supernöjd, hann med mycket, hade gärna gjort mer men det hann jag icke med hehe. Var ganska mycket folk till och från så jag fick hoppa in i kassan samtidigt som jag gjorde det jag skulle =)! Men det var skitkul! =)

Sedan efter jobbet hämtade Johan mig och så åkte vi hem och gjorde hemmagjord pizza. GOTT! Och sen kom Sandra och Jacob förbi =) Det var jättemyspys. Ikväll är det snack om BIO =)! Ska jobba några timmar först. Hoppas på jättemycket folk!!!


Btw, en till rolig grej om stekpannan vi har vid kassan. 

En gubbe: Vad ska man ha den här till? (lyfter upp den) Den är ju lätt! Slå någon i huvudet med?
Jag: Nääe! Då hade man ju kanske hellre velat ha gjutjärn? 


Jag tror det kommer bli kul idag på jobbet, nu ska jag sminka mig sen ska vi köra hem Jacobs bil =) Vi ska testa vilken väg som är närmast, så vi ska köra olika vägar ;D Jaja! Äntligen ska vi reda ut detta hehe!


Ha en bra dag, kom ut på Birsta och shoppa på Åhlens om ni får tråkigt =)!!!

Av Isabelle - 3 november 2011 21:02

Hurrni nu ska jag berätta nå kul! Vi har små stekpannor vid kassan, jättesöta, som alla reagerar på och tycker att dom är så fina. Och så pratar man ju självklart för dom =) Så idag har jag kommit med så många tips på vad man kan göra i dom när folk frågar, och jag har sagt omelett varje gång så jag blev sjukt sugen på omelett idag haha! Så efter jobbet när vi skulle storhandla så handlade jag så ja kunde göra omelett ;D Haha nog om det!


Jobbet gick sjukt snabbt idag, har packat upp 2 pallar med leksaker och gjort om lite på leksaksavdelningen för att få plats med allt. Städat upp och grejat och det som hör till =) Och sen hade jag kassan innan jag gick hem. Riktigt roligt att jobba!! Plus att jag var sopgubbe, gick med säkert 4 pallar sopor haha! Som om ni bryr er?!


Till middag blev det som sagt omelett och sallad, till lunch åt jag sallad! Och apropå sallad, skrev nyss en lista på vad jag ska baka till jul.. Här är listan..

  • Bondkakor
  • Kanelbullar
  • Lussebullar
  • Mazariner
  • Pepparkakor
  • Julgodis (knäck och nougatgrejer)
Det måste jag börja med snart, jag trodde jag skulle vara ledig två veckor nu, men jag får jobba. Sjukt bra =)!! Så jag ska jobba ända fram till jul nu, känns tryggt!
Nu på kvällskvisten blir det en dusch, sen ska jag kolla på robinson och parlamentet. Imorgon blir det wooork igen 9-17. Då måste jag kliva upp 7 =D Tidig kväll ikväll också alltså =) 
Oklart om vad som händer i helgen, jobbar ju på lördag iallafall, och på söndag är det tvätt- och städdag like always varannan söndag ;D Där emellan vet man aldrig vad som händer!
 Jag funderar på att köpa ca 20 cm tyg på jobbet med tomtar på, skulle vara sjukt sött att ha på väggen i köket på en liten spik. Eller i badrummet!! =) Hmm, jaaa, nu slog det mig! Kan ju klä om tavlan jag har på badrummet! Blir ju as fint!!! Så får det bli! Imorgon ska det köpas tyg! 
Av Isabelle - 3 november 2011 09:47

WOHOWWHOW det är fest i hela huuuuuset!!! 

Haha försöker höra vad dom sjunger, gick inte så jag fick kolla upp texten.. Den är inte sååå givande! Typiskt Big Brother på något vis ;D


Vet ni vad, vi har pepparkaksdeg i kylen.. Ssschh!! Säg inte till nån ;) Jag är GRYMT sugen på degen, så jag frågade Johan igårkväll runt 20.30 om vi skulle baka.. HAHA! Hur tänkte jag då ;D? Jaja.. När ska man baka TYP? Ledig den 24, DÅ kanske det blir bak. Och så får jag passa på att storstäda då också och pynta och greja så får vi lite julstämning!!! Som ni märker så längtar jag!


Idag blir det work work work again! Tror denna dag kommer gå liiite segare än igår, men det går ju an det också! Jobbar 12.00-19.30, jag gillar att sluta .30 för då går klockan alltis jättesnabbt till halv, eftersom man trodde hela tiden att man slutade nästa hela timme.. Och helt plötsligt så är klockan halv och så får man åka hem.. =D Men iof om man skulle vara kvar till 20.10 så känns det inte så långt kvar till det heller ;D haha.. Men det är som roligast nu såhär års, man märker också att det börjat liiite med julhandeln =D Många som vill ha paket och det börjar bli lite kö.. KUuUUUuuuuUUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PEPP PEPP!


Idag delar vi med oss av denna partylåt! Är ju helg imorgooooooooooooon! Även PEPP på det hehe!



Länge sedan ni fick en egobild nu! Och apropå egobild så måste jag ladda kameran. SJUKT bra batteri måste jag säga. Har ändå haft med den på några fester och tillställningar, haft den bra länge, och då har jag bara laddat den när jag köpte den. Sedan dess har jag inte laddat!! Helt sick!! =) Men det är braaaa!

Kanske skulle ha lagt den på laddning på en gång!


Ha en bra dag allesammans, det hade jag tänkt ha! Ska nog även byta trisslotten mot en ny, kanske är miljonär ikväll!

Av Isabelle - 2 november 2011 19:01

Ja hurrni jag planerar för fulla muggar.. Mycket som ska planeras in ;D Halloween hit, bakning dit, födelsedagskalas åt ena hållet och handla julklappar åt det andra =) Men som ni vet, så gillar jag när det händer lite grejer!

Apropå hända grejer. Det gick ganska fort idag på jobbet! Gick jättebra också fick en del gjort kände jag =)! Imorgon ska vi på't igen! 

Nu förbereder jag mig för bonde söker fru, haha vilka otroliga förberedelser det krävs ;) INTE! =D

Kanske man ska koka te? hmm..


Hade inte så mycket mer att säga.. Förutom att det är onsdag idag?! Sjukt va?! Torsdag imorgon sen är det ju snart helg!


Hörs! Hej!

Av Isabelle - 2 november 2011 10:08

Helt sick va gammal den här låten måste vara?! Men jag har lyssnat på den några gånger nu, rätt skön..



Har inte så mycket mer att säga. Vaknade klarvaken klockan 09.00 Samma som igår. Vet inte vad det är med mig? Men det är väl skönt iallafall att inte vara trött! =D 

Nu ska jag göra mig iordning för jobbet! Ha en bra dag allesammans! Och missa inte bonden ikväll!

Ovido - Quiz & Flashcards