Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Isabelle - 14 mars 2011 20:49

Hej jag är en trevlig, pratglad tjej som söker promenadkompis till imorgon! Haha, visst lät det lockande? Svårt att motstå? Nä skämt och sido, är det någon som är sugen på att ta en prommis så kan ni ju höra av er =) Annars får jag tvinga ut mig själv helt enkelt..


Jag är även sugen på att gå på Friskis&Svettis Aerobicslördag.. Någon annan som är sugen på det? Jag vet iallafall att Magda ska gå, inte fyskamm ;D Det är säkert skitkul! Tre stycken aerobicspass, lunch och fika där emellan någon gång.. Mycket träning =) Pågår lördag den 2/4 10-15.. Kostar 100 kr.. Lätt värt det om man frågar mig! Lär ju bli ganska svettig!


Var även på träning nyss, puls/medel, blev en besvikelse.. Men fortfarande helt okej.. Det var ett bra pass, men inte lika bra som det som egentligen skulle ha varit.. Ledaren som skulle haft det var sjuk eller bara borta, hon var iallafall inte där, så det var en annan ledare.. Aja, blev svettig och fick träna =) Tur de iallafall, får gå på det andra passet nästa vecka istället!! Imorgon ska jag ju försöka mig ut på en promenad som sagt, och så är jag sugen på träning. Ska se om Sandra ska iväg, så mycket lättare att komma iväg om man vet att någon annan ska dit!


I lördags var vi hos Tonya och Christian på middag i deras nya kök.. RIKTIGT snyggt och stilrent har dom det! Även väldigt praktiskt, många bra planlösningar och öppna ytor.. Mycket myckt fint, och middagen var otroligt god =) Både Christian och Tonya är jätteduktiga på att laga mat! Och så kollade vi på melodifestivalen! Jag tyckte väl att låten som vann var helt okej, bland dom bästa som var med i finalen.. Går nog bra för den ska ni se!


Aporpå melodifestivalen.. PANIIIIIIIIIK!! Jag fick för mig för någon dag sedan att kolla upp när Eurovision song contest äger rum, och det är ju tydligen 14 maj, och deltävlingarna är 10 och 12 maj.. Och tro på fan! Vi kommer hem från Mallorca den 14 maj klockan 20.00 någon gång landar vi! Då ska vi hitta väskan och ta oss hem. Det innebär i praktiken att JAG KOMMER MISSA DELAR AV EUROVISION SONG CONTEST!! PANIIIIIIIIIK!!! Haha.. Jag som tänkte att det alltid är sent, det brukar ju oftast vara runt den 23-24 nån gång.. Aja, sånt får man ta, vi missar början.. Överlever kanske det!


Nu i veckan ska jag bara träna och äta nyttigt och ha kuuul tänkte jag! Till helgen blir det också kul ;D Då ska vi på lördagen ha fest för Magda som fyller år veckan därpå. Sedan på söndagen ska vi bowla, då blir det jag, Johan, pappa, Lena, syrran, brorsan och Robert.. =) Ska bli jättekul hehe.. Direkt efter bowlingen ska vi åka till Matilda och Kristoffer och fira Meya som blir hela 3 år gammal!! =) Så helgen är fullspäckad!


Har även infört brödförbud igen, tills jag åker till Mallorca är det tänkt! Så nu får ni inte fresta mig med godsaker.. ;P Allt bröd är förbjudet! That's it! Det innebär även kakor etc.. Och chips och godis.. Inget av det får jag äta! Ska ju på två stycken all inclusive resor så kan behövas lite brödförbud innan det känner jag ;P Jag tror jag kommer sakna pizzan mest ;)



 


Nu måste jag hoppa in i duschen.. =) Ha en bra kväll alla, så uppdaterar jag er nog igen imorgon!!

Godnatt!

/Izzuz 

Ovido - Quiz & Flashcards