Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Isabelle - 22 mars 2011 15:43

Nu har bloggen fått nytt utseende =) Får vi se hur länge jag vill ha det såhär haha..

NU ska jag gå och duscha!

Av Isabelle - 22 mars 2011 14:48

Att sätta in diskmaskin i våran lägenhet var tydligen inte "bara att ta bort skåpet och sätta in maskinen..".. För det första! Jag har försökt hela dagen nu med att ta ut det där JÄVLA skåpet! Säkert fastlimmat.. Typ 5 skruvar som det satt fast i.. Alla är borta och skåphelvete rör sig inte ens! Hmm.. Johan och Jacob, de starka karlarna får försöka sen och se hur det går.. Det värsta är ju att vi måste vara rädd om skåpet eftersom det är Mitthems och att de måste finnas kvar om vi måste återställa när vi flyttar härifrån (nackdel med att bo i hyresrätt).. Men vad gör man?! 

Jag har även satt upp kakeldekor i halva köket nu, set ut att bli bra =) Lite omväxling.. Ja Kim, bilder kommer när jag är klar ;) hihi..


Måste bara tillägga med det där skåpet som ska bort.. Det är så konstigt för dom har ju gjort hål i bänken under slasken för att man ska kunna dra in vatten och el i skåpet där man ska ha diskmaskin.. Men dom har gjort hålet även igenom det skåpet som ska ut.. Men samtidigt så är det söndersågat (listen under skåpet) vilket tyder på att den varit borta en gång i tiden?! Jag tycker allt är så förvirrande.. Och så har dom lagt golvet efter skåpet kom tillbaka igen så golvmattan slutar nog där listen är.. Ja, allt är så invecklat.. Johan ska ta en närare titt på det där, och får vi bort skåpet idag så åker dom och köper diskmaskinen.. Så hoppas, hoppas!


Btw, jag kommer hänga på brevlådan ända tills brevbäraren kommer nu varje dag, jag är så SJUKT nyfiken på deklarationen.. Fick ingen idag =/ Men det är idag folk börjar få tydligen, så inte så konstigt.. Drygt bara att man kan logga in på skatterverkets hemsida med e-legitimation och gissa om min funkar eller inte?! RÄTT, den funkar INTE! HAHA.. Men jag får väl vänta.. Det sägs ju att den som väntar på nåt gott.. Så det kanske gått bra ändå? Burrr, vill inte ha nån restskatt =/!!!!!!! Jag vill också få tillbaka flera tusen! Tänk va bra de skulle vara hehe.. Svammel, svammel! Nog om deklaration för idag.. Ni får nog uppdatering imorgon om den kommit eller inte!


Nu ska jag snart hoppa in i duschen, tränade ju lunchpass.. Tog en promenad till Svettis =) Mycket nice! Jag hoppas nog träningen ikväll, för blir de ingen diskmaskin så åkter vi och köper målarfärg och börjar med köket! Jag vill ändå åka och köpa färg, roller och det vi behöver så jag om inte annat kan börja imorgon.. =) Tar man inte tag i det på en gång blir det förmodligen inte gjort! Men jag tror nog det är roligt att måla! Hehe, kanske skulle ha blivit målare istället?! Har btw bestämt oss för vitt! Vitt går att matcha till allt, och det är ljust och bra.. Så så får det bli!


Nu dusch, det här blir en jobbig, men rolig kväll! =)

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards