Alla inlägg den 18 mars 2011

Av Isabelle - 18 mars 2011 22:26

Jag shoppade ju också idag, får jag inte glömma att berätta! Har ju fått ett presentkort på Birsta City på 200 kr så jag förbrukade det idag! Handlar man på Åhléns får man mer för pengarna hehe.. Jag köpte 8 st jättefina gröna formar, typ efterrättsformar och 8 st små mini pajformar (vanliga vita).. =) Och så köpte jag ett rosa blockljus! Fick mycket för pengarna och jag är väldigt väldigt nöjd!! Nu ska det bakas minipajer!! Hihi.. Inte just NU men nu =D haha..

Av Isabelle - 18 mars 2011 22:19

Hejhopp! Fredag idag.. HAHA idag igen?! Eller hur är det nu? Har haft fredag flera dagar nu känns det som.. Stannat upp i tiden eller nåt.. Hur som haver.. Idag skulle jag rasta syrran, och åka till Birsta med Vicki =) Så jag klev upp 10.00 typ. Fick lite smått panik när jag insåg att jag inte hade nån frukost så jag gick till ICA i snöstormen, osminkad.. Tänkte att jag kunde sminka mig när jag kom hem innan vi skulle åka till Birsta.. Så jag gick och handla.. Och väl inne på ICA ringde chefen och frågade om jag kunde komma in och jobba idag.. Och självklart kunde jag det! =) Hehe så jag ringde och ställde in alla möten, sprang hem, slängde i mig frukost, och sminkade mig på 2 minuter.. Sen NÖS jag tre gånger medan mascaran va blöt så jag fick fixa med det (för jag hade ju all tid i världen?).. Skulle komma in på jobbet så fort som möjligt =) Var där till 12.30, och jobbade till 18.30 Sen var vi en sväng på bolaget och Willys! Nu har vi ätit middag, kollat på Let's Dance och snart får vi se vilka som går till final!


Min dag blev väldigt omvänd, men det gick otroligt bra på jobbet.. Hade att göra hela tiden och det gick väldigt snabbt!! Imorgon ska vi sova UUUT, riktigt riktigt skönt ska det bli!! =)


Har ju även beställt en eyeprimer från Mary Kay, den kom idag så imorgon ska den testas.. Jag uppdaterar er sedan om vad jag tyckte!


Har haft stegräknaren på mig idag, den visar nu 7211 steg och 302 kalorier..


Imorgonkväll ska vi ha lite fest, och sen på söndag blir det bowling 12-13 och sedan klockan 14.00 är vi bjudna på kalas =) Lilla Meya fyller tre!


NU Let's Dance!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards