Alla inlägg den 17 mars 2011

Av Isabelle - 17 mars 2011 22:50

Jag måste komplettera med det viktigaste som jag missade i föregående inlägg.. Jag har ju haft på mig min stegräknare idag.. Gick till stan, gick runt på stan, och tränade 90 minuter.. Stegräknaren visar 15693 steg och 786 kalorier.. Ja ve, vet.. Jag tror fortfarande att den visar fel då jag tränar eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska ha den, jag vet inte riktigt.. Idag visade den ändå bättre än förra gången.. Kanske hade rätt idag? Hade den på sidan nu inte fram på benet.. Hmm.. Aja, nöjd iallafall!! =)

Av Isabelle - 17 mars 2011 21:42

Idag är det fortfarande torsdag.. HAHA! Nu trodde ja det var fredag igen.. Helt sjukt.. Men det är mycket som talar för det.. Trots att jag sitter drypande i svett. Åt tacobuffé (typiskt fredag) innan träningen, det var en spännande upplevelse må jag säga.. (VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE FÖR NÄSTA MENING).. Hela tacosen höll nämligen på att komma upp ett antal gånger! Haha fräscht..


Aja, idag började det med att jag vaknade klockan 06.45 typ.. HÖR OCH HÄPNA! Inte så konstigt eller onormalt tänker ni.. Det värsta var ju inte att jag vaknade då, utan att jag inte kunde somna om =/.. Så jag klev faktiskt upp! Nu började jag fundera på om det hände igår? Haha den här dagen har varit för lång! Men samtidigt gått fort.. 


Hur som helst, jag satt vaken och gjorde INGENTING, tills jag skulle gå ner på stan och träffa Tonya! Gick ner 10.30, skulle träffa henne 11.30 så jag fick sitta i solen på navet ett tag..

Inte helt fel..

Men.. Sällskapet.. Det var kanske inte det bästa!


Satt en man där som såg rätt normal ut (till en början), men jag kände igen honom, sett honom där förr tänkte jag.. Och så hade han en vit genomskinlig påse.. (hur den nu kan vara vit och genomskinlig samtidigt?! snarare transparant). Tänkte inte ens på påsen förrän han sparkade till den så det klirrade.. Den innehöll ölflaskor såklart! Jag blev lite smått livrädd och funderade på om jag skulle sätta mig nån annanstans, han kollade lite konstigt åt mig ibland.. Men jag satt kvar!


Och sen kom en kille som såg mer normal ut (även han till en början), och så höll dom på att prata om han hade varit utomlands eller inte för han var så brun, och han skulle åka med bussen, han skulle inte sitta kvar.. Men han stod och snacka med den andra så länge så han missade bussen (sprang efter den men busschauffören körde iväg ändå).. Så han kom tillbaka och satte sig på bänken.. Nu var dom alltså två stycken.. Man såg att dom kände varandra.. Då började han dricka lite öl, den första snubben.. Efter ett tag dök en annan skummis upp och satte sig där han med, då frågade han honom om han hade en öl och så svepte dom hälften var.. Helt sjukt! Då var han inne på andra ölen..


Efter det dök en full tant/tjej/kvinna upp, och hon skrek över hela navet "ÖPPNA EN ÖL, ANNARS SPRÄTTER JAG DEN!!! JAG BEHÖVER EN ÖL NU!! Och så lär de väl komma en snutjävel.." Och då var dom helt plötsligt 4 st (den första, han som missade bussen, han som anlände och kvinnan).. Och där satt jag ensam.. Då reste jag mig och klev utanför busskuren.. Och då öppnade han en öl och skulle bjuda kvinnan, och innan hon ens fick tag i flaskan hade han halsat i sig den.. HELT SJUUUKT!! Äckligt! Hur som helst.. öl 3.. Sen vinglade han till soptunnan, (gjorde han efter alla flaskor) och slängde dom.. Sen som tur var kom Tonya och jag kunde gå därifrån! Vet ni vad som var pinsamt såhär i efterhand? Att jag verkligen måste ha suttit och stirrat på dom, eftersom jag såg ALLT dom gjorde haha!


Ja då gick vi på stan, och kollade runt, problem med vad vi skulle äta om vi skulle äta, så vi tog bussen hem till Johan och mig och åt här =).. Sallad och kycklingnuggets.. Sen bestämde vi oss för att åka på Biteline och äta tacobuffé, så jag åt utan bröd =) Blev som tacosallad.. Gott, gott..

Btw, pinsamt värre! Jag var HELT säker på att det stod på restaurangchansen kupongen att det endast var på Bitline vid järnvägen man fick använda den, så vi åkte dit.. La i 40 kr i parkeringspengar (25 kr/timmen, 100 kr/dag), och sen när vi gick in sa dom att det inte var där.. Dom hade ingen bufféjävel! Så vi la i pengar i onödan.. Men vi stod kvar på den parkeringen och promenerade till Köpmangatan till "rätta" Bitelinte.. Hmm, pinsamt! 


Sen åkte jag och träna med Sikström, station/medel 90 minuter blev det.. Och nu sitter jag här, fortfarande svettig! Så här kommer något ni aldrig någonsin tidigare skådat ;D En SVETTIG egobild.. HAHA!!


  


Le lite i kameran då, det är roligt att träna!!


  


Och här är mina hälsockar jag har på mig idag, FIIIN färg, måste visa upp dom!! Jättejättefina, fick dom av mammsen när jag fyllde år =) blått inte helt otippat! Men dom är väldigt färgglada, gillar jag!! =)


  

Sen testade jag min nya ögonskugga idag.. Vet inte om jag nämt att jag köpt en ny men jag har köpt en grön, en svart och ett diamond powder som man kan lägga på för mer glitter.. Jättefint blev det!! Inte så klockrent med blixt på nära håll.. Aja, fint iallafall!


  

Och en upptäckte jag att våran "svartbruna" TV-bänk verkligen blir brun när solen lyser på den.. Seeer ni, sjukt brun! =D Och så när luckorna är svarta syns det extra mycket!


  

Ha en bra kväll, nu duschen!!

/Izzuz 


PS. Brödförbudet går strålande.

Av Isabelle - 17 mars 2011 08:03

Blandade känslor.. Det känns lite som fredag, jag känner att det borde vara helg imorgon.. Men imorgon är det tydligen fredag! Det känns dock som en veckodag när jag tänker på kvällens träning.. För jag tränar ju vanligtvis inte på fredagar.. Och det blir inget undantag imorgon hehe.. Så jag har helg fast ändå inte!

Åh jag är jättesugen på att äta en "liten meza" på restaurangen på stan som ligger mitt emot Ur&Penn.. Jättejättegott är det ;P Vi får se hur det blir med det =) Ska höra med Tonya hur vi gör, annars äter jag lunch innan jag går ner på stan..

Jag tänkte som sagt gå ner.. Hoppas bara inte det är så KAAALLT! 


 


Vilken barnsligt fin bild jag fick ihop i Paint =D..


Igårkväll tränade jag två pass.. Haha smart jag var! Jag smsade Johan och skrev typ "kan du hämta mig 17.30? Jag vill träna två pass :)". Och så ringde han innan träningen 16.30 och så bekräftade jag tiden.. Men då tänkte jag aldrig att det var fel tid, hur skulle jag hinna två pass mellan 16.30-17.30? Nä just de hehe.. Så stackars Johan var ju där klockan 17.30 och stod och vänta, sen gick han ner och såg att jag fortfarande tränade.. Men jag snabbade mig ut så jag gick direkt när konditionen på det andra passet var slut. Men då hade han hunnit hem så han fick vända och åka tillbaka.. =/ Knäppt jag tänkte.. Hur kunde jag vara så säker på 17.30?!? När jag visste att det första började 16.30? Hmm.. Aja, jag tränade iallafall..


Kort sammafattning av passen.. Första passet var ett dans fuego pass.. Mycket roligt när man kom in i det faktiskt. Lite svårt att se alla rörelser eftersom vi stod längst bak, och det är ju massa olika benrörelser. Det är ju latindanser typ.. Men de va kul! =) Skulle jag kunna gå på igen! Svettig blev jag också..

Andra passet var styrka/medel, vanligt pass, inga konstigheter.. Ledaren på det passet är sjukt bra =) Bra rörelser och man kan ta ut sig totalt.. Gillar jag! =)


  


För er som inte vet hur en apelsin ser ut! Haha!


Brödförbudet funkar bra! Inget avbrott än.. Hållt mig hur många dagar då? Tre om jag räknar med hela den här dagen? Hehe.. Aja bra iallafall! =) Åt en apelsin nyss... Alla i den där påsen jag köpte va jättegoda och saftiga.. Inte sådär torra och sura.. Dom var jättejättegoda! =) Men nu börjar dom som är kvar (två) bli skrupliga så vi måste nog äta upp dom idag.. Men tar darlingen en och jag en  så är dom borta sen! =) Dom borde ju inte hinna ruttna till ikväll? haha..


Have a nice day.. =)

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards