Alla inlägg den 21 mars 2011

Av Isabelle - 21 mars 2011 20:33

Jag har två projekt på gång.. Eller inte bara jag, Johan är också inblandad haha.. Båda projekten är i köket! Projekt nummer ETT är att köpa, sätta in och montera diskmaskin. Projekt nummer TVÅ är att måla om köket.. Det har jag bestämt, och jag bestämde det idag! Nu ska den äckliga blåfärgen BOOOOOOORT! Jag förstår verkligen inte hur man kan vilja ha bäbisblått i ett kök, alltså hallå?! Frågan är bara vilken färg vi ska ta istället.. Om vi vill ha nån färg eller om vi vill ha vitt.. Jag kan tänka mig att det blir vitt, men you never know!


 


Var nyss och tränade puls/medel.. Gick väldans bra måste jag säga.. Känns lite i benen nu såhär efteråt! Måste hoppa in i duschen och fräscha till mig lite.. Sen 22.00 är tvätten klar då ska vi springa och hämta den.. 


Hoppas vi kommer iväg redan imorgon och tittar på färg =) Så kanske jag kan måla på onsdag på dagen?! Skulle nog va snyggt med caffelatte färg, men samtidigt tror jag man kan bli lite less på det? Ja jag har några små planer!! Vi får väl se hur det blir som sagt!


Nu dusch! Imorgon blir det lunchmedel med syrran, sen på kvällen hade jag tänkt att träna med Sandra! Någonstans där emellan ska jag försöka hinna handla färg? Haha..

/Izzuz

Av Isabelle - 21 mars 2011 14:31

Yes yes, det är JAG som är planeraren!! =D Och nu har jag planer igen.. Smider nya hela tiden ;D hehe.. Nu på onsdag har min syster konstert i Birgittakyrkan, så det ska jag nog tvinga med mig Johan på =) Och på tisdag nästa vecka ska jag åka med mamma till bästaste mormor som fyller år! Det är väl det "störta" som händer.. Och ej att glömma festen nu på lördag, Hanna fyller ju år!!

Sen mellan allt det ska jag försöka få in några träningspass och så har vi spekulerat lite på diskmaskin! Såg idag i tidningen att dom hade en billig på Elgigaten.. Blir kanske en sån, vi ska åka och kika imorgon misstänker jag!


Nu till gårdagen! Våran söndag var väldigt stressig kan jag ju börja med.. Så stressig att jag knappt kommer ihåg allt vi gjorde.. Men jag vaknade väldigt trött runt 09.00 och vågade inte lägga mig igen (la mig ju väldigt sent där efter krogen).. För om jag skulle somna om skulle jag inte orka kliva upp sen.. Så jag klev upp och åt lite frukost och städade undan lite från festen.. Sen väckte jag Johan och så tog vi varsin dusch och fixade oss..

Sen bar det iväg mot bowlingen klockan 12.00 Vi bowlade en timme! Premiär var det för pappsen, och han hade nybörjartur och vann alltihopa hehe.. Vi var jag, Johan, pappa, Lena, Robert och Carro =) Victor kunde tyvärr inte följa med =/.. Jaja, jag kom faktiskt tvåa, hade pappa inte haft nybörjartur hade jag vunnit!! Pappa fick även flest strikar.. hehe!


Sen efter bowlingen bjöd bästaste pappa även oss på lunch på Max.. Så vi åt där och sen fick vi snabba oss rejält för vi skulle vara hemma hos Matilda, Kristoffer och Meya klockan 14.00 Och då skjutsade syrran oss hem hit först för att hämta paketen som vi glömde i all vår hast ;D Men allt gick bra och vi kom dit, fick fika och firade Meya! Jag hoppas hon blev glad för presenterna! Hon fick en baddräkt, en klänning och ett memoryspel =)

Sen efter kalaset fick vi skjuts hem av Jacob och Sandra (taaaaaaaack!!!) och sen kollade vi bara på TV, Solsidan och sen började vi kolla på filmen på ettan.. Men jag somnade (så trööööööööööött), så vi gick och la oss och bestämde oss för att se den en annan gång.. Johan låg och läste lite och jag somnade så fort jag la huvudet på kudden hehe om inte lite innan till och med..


Ni får en tråkig bild tills vidare, jag ska be pappa skicka alla bilder, så kan jag lägga upp när jag får =) Om det finns några bra dvs.. =D


 


Har btw klarat mig utan bröd en vecka snart!! Gått väldigt bra! Jag har inget direkt sug efter det ännu.. Kommer till och från liksom.. Idag hittills har jag varit ut i Birsta med syrran och ätit lunch på Charm.. Tog en sallad =) Sen har jag inte gjort så mycket annat.. Jag såg en hylla/bänk, jag väldigt gärna skulle vilja i hallen.. Men det innebär att vi skulle behöva sälja den vi har nu och vi har nyss köpt den så det blir inget av.. Men den andra var så FIIIIN!!! Man kan ju önska iallafall! Hade varit klockrent.. Hmm.. *sur*


Ikväll har vi tvättid och jag ska åka och träna, blir puls/medel med Carro..

Fler bilder från festen får ni se på Facebook..

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards