Alla inlägg den 23 mars 2011

Av Isabelle - 23 mars 2011 22:42

Idag har varit en lång dag.. Jag har handlat kakeldekor och satt upp den, och så har vi installerat diskmaskinen, men vi måste köpa nå salt innan vi testar den för de ska tydligen vara det i den.. Så det får bli imorgon.. Och så har vi köpt målarfärg och grejer så imorgon ska det bli att måla om köket är det tänkt! Syrran kommer hit och hjälper mig =) Kan nog behövas haha..


Här kommer några bilder, före och efter.. Och nu.. Eller nåt =D


Det var det här skåpet jag jävlades med.. Till slut fick vi ju bort det när vi visste hur =)!


 


Jacob var här och hjälpte oss sätta in maskinen.. Rätt tung att bära så de va bra att jag slapp ;D hihi..


 


Innan kakeldekoren..


 


Efter kakeldekoren..


 

Såhär ser det nu ut inne i lilla rummet, KAOS när man målar om kan ja säga!


 


Och det är den här äckliga blåfärgen som ÄNTLIGEN ska försvinna.. Jag hoppas det blir bra med vitt nu bara =)!


 



Fler bilder på diskmaskinen och hur det ser ut när det är klart kommer sen.. Dvs, när allt är klart ;D hehe.. Så morgondagen är också en LÅÅÅNG dag, så det är nog dags att sova snart =)


För övrigt, efter att vi handlade allt så var vi och lyssnade på syrrans orkester, och sen blev vi bjudna på middag hos mammsen =) TAACK MAMMAAA för jättegod mat!


Så njut av mina "fina" bilder, så hörs vi imorgon ;D

/Izzuz

Av Isabelle - 23 mars 2011 22:34

Jag vill tillägna Magda detta blogginlägg!! =) Bästaste Magdalena fyller faktiskt år idag!! Jag hoppas du har fått många fina presenter och att du haft en toppenbra dag.. Förstår att den blev bra då jag kom och hälsa på på jobbet ;D Så ännu en gång..



     

Av Isabelle - 23 mars 2011 11:34

Hehe ja klantig som man är för det mesta så gick det ju faktikst att få ut skåpet igår.. Och inte var det så jäkla svårt heller när jag kom på hur jag skulle göra.. Det var ju som skenor i skåpet där man satt gallerhyllorna, man var tvungen att skruva lös dom, för av nån anledning så satt dom fast med typ 7-8 cm skruvar så dom gick in i väggen, respektive andra skåpet.. Det var 4 st totalt, så när jag fick bort dom var det bara att dra ut det.. Men man var tvungen att dra på båda sidorna samtidigt eftersom det är millimeterpassning med sånnadär skåp! Aja ut kom skåpet!

Så vi mätte igen för säkerhetsskull, och jämförde med måtten på maskinen.. Sen åkte vi ut till Elgiganten och köpte maskinen, plastmattan och 6 st blu-ray filmer.. Allt gick tillsammans på 3800 kr.. Och då kan man räkna med att om blu-ray filmerna hade varit ny hade bara dom gått på 1300 kr typ.. Men då hade vi I OCH FÖR SIG inte köpt dom! Haha.. Aja, mycket bra pris! =) Maskinen gick på 3333 kr.. Och blu-ray filmerna på 59 kr styck.. Samt plastmattan på 199 kr..

Sen åkte vi hem (Johan hade lånat transpoertern från jobbet), och så hjälptes grabbarna (Jacob och Johan) åt att bära upp den, plasta av den, och sen började helvetet med att få in den.. Ett lite smärre helvete.. Haha.. Den skulle höjas, och sättas dit, och skruvas fast så den inte kan tippa framåt.. Och när dom gjort allt så såg jag i instruktionsboken att det skulle dit en remsa nå ångskydd.. Som ingen av oss egentligen förstod vart den skulle sitta.. Men vi fick skruva lös allt, och greja och fixa.. Och jag tror dom tog ut maskinen tre gånger! Men nu står den där, allt är draget, nu ska det bara kopplas in som sagt och det ska Johan försöka sig på ikväll.. Så får vi testköra den sen på nåt snabbprogram..

Den passar in väldigt bra, är ju Electrolux som på alla andra vitvaror! Bilder kommer från gårdagen då allt är klart, så ni även får en "efter" bild, på hur det ser ut nu =)!


Så idag ska vi när Johan slutar åka till Birsta..

Där ska vi:

Köpa present till några födelsedagsbarn

Köpa målarfärg, pensel, roller, pappersskydd för golvet, och maskeringstejp

Köpa nån slangklämma eller nåt till diskmaskinen

Köpa kakeldekor


Om vi hinner:

Kolla på kökslampa


Sen klockan 19.00 har carros orkester konsert som vi ska lyssna på =)

Frågan är nästan om jag ska åka ut till Birsta redan nu och fixa de små sakerna som jag inte behöver Johan till hehe, så går det snabbare med honom sen =) Ja vi får se, jag har ju ändå ingenting att göra nu..

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards