Alla inlägg den 29 mars 2011

Av Isabelle - 29 mars 2011 12:29

 

Av Isabelle - 29 mars 2011 10:39

Jag har måndag idag, varför har jag det?! Min måndag igår gick bort.. Haha jag vet inte ens vad jag gjorde men den försvann bara.. Hade nog fruktansvärt tråkigt bara.. Kändes som en söndag men min bejbi var inte hemma.. Hmm.. Aja, jag kommer iallafall ihåg att jag åkte och tränade Puls/medel.. Och så gjorde jag potatismos och panerad fisk för första gången efter hemkunskapen.. Blev otroligt gott =) Fick även godkänt av Johan, han tyckte det var gott, han sa till och med att vi kan laga det igen ;D Hehe det är inte illa!


Såhär såg det ut! Såg kanske inte så aptitligt ut men de va riktigt gott! Och så ser fisken bränd ut, men det smakade inte bränt! haha..


 


Idag klev jag upp tidigt (08.00) och tog en morgonpromenad på en timme med Magda.. Mycket skönt! Bra start på dagen må jag säga! Idag ska jag ju åka och fira mormor, vi åker runt 12 lät det som, kommer väl hem lagomt tills min älskade också kommer hem, runt halv 5.. Och så har jag slängt ihop bondkakedeg i rullar i kylen som ska gräddas när jag kommer hem.. Dom ska ligga i två timmar, men de gör nog inget om dom ligger lite längre.. ;D Måste ju baka, till helgen ska vi fira älsklingen!! Kalas på lördag och söndag, och sen på måndag ska jag väl fira honom lite till =) Han blir ju 25, det känns ändå ganska jämt.. Halvvägs till 50! Haha!


Sen ikväll är jag inne lite på om det kanske ska bli träning, men är inte så överdrivet sugen på cirkelfys, så det kanske blir en promenad med min andra hälft.. Eller också blir det ingenting eftersom jag måste baka.. Ja vi får se! Nu på promenaden kom jag ändå upp i 8000 steg det är ju inte så illa! =)


Imorgon däremot blir det träning på kvällen, och så ska jag på dagen försöka mig på en promenad.. Och så kanske jag ska leka med Linnea =) Måste ut till Birsta och köpa presenter ;D Hehe är någon som fyller år snart som sagt!


Ha en bra dag! Det tänker nämligen jag ha!!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards