Alla inlägg den 25 mars 2011

Av Isabelle - 25 mars 2011 15:13

Den här dagen är riktigt riktigt bra =).. Började bra också.. Jag har satt tillbaka allt i köket, gjort om lite smådetaljer och fixat.. Sen blev det en shoppingtur, många som fyller år nu så det blev lite presentshopping =).. Köpte ingenting till mig själv! =/


ÅH! När vi var påväg till Birsta så hoppade det ett litet rådjur över vägen.. Jättejättesöt hehe... =D Den hade inga prickar på sig.. 


Idag har jag inte så mycket att berätta om, så därför tänkte jag berätta vad jag har för smink på mig! Idag fick det bli grön ögonskugga.. Den nya, jag ÄLSKAR den!! Så jag har grön, vit och svart ögonskugga. Och så har jag ju givetvis även foundation, puder, eyeliner och mascara =).. Såhär ser det ut..



 


Här kommer några egobilder =D


 

           


Jag går ständigt runt och sjunger på Shakiras låt "Loca" haha, så därför tänkte jag att jag bjuder på den här.. 




Idag är det våffeldagen, så därför ska jag, Johan och syrran äta våfflor är det tänkt =) Dom borde komma hit snart båda två.. Ska nog börja med våffelsmeten! Bilder kommer..

Det verkar även som att vi ska bort ikväll, Sandra har ju fyllt år och Jacob fyller år imorgon.. Så det är nån fest.. Och imorgon ska vi ju hem till Hanna, som även hon fyller år imorgon =) Hehe.. Många nu! Fest på fest..

Det innebär dock att jag förmodligen missar Let's Dance finalen =O! HUR ska det gå?! 


Ps. I'M CRAZY BUT YOU LIKE IT!!!!!!!!!!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards