Alla inlägg den 30 september 2011

Av Isabelle - 30 september 2011 09:37

Ja det är höst och det kan man inte komma undan! Oktober imorgon. MYS! Såhär mysigt och gult är det utanför hos oss!


 

Måste bara tillägga att jag är otroligt nöjd med min kamera! =D

Av Isabelle - 30 september 2011 06:46

God morgon!!


Jag är uppe as tidigt, sotaren ska komma, jag vill inte ligga sovandes då. Det har jag varit med om förut, dom envisas alltid med att väcka en! OCH då lurar jag dom istället, fullmakten sitter upp (OBSERVERA ATT JAG SKREV PÅ DEN FÖR DET ÄR ÄVEN MIN LÄGENHET!!!!!!!!!!!) så då kan dom komma in och tro att jag inte är hemma, och så sitter jag hääär!! Kanske ska släcka lamporna och skrämma dom ;D? Lite kul kan man väl få ha?! Men åh andra sidan vet jag inte när dom kommer.. Det står mellan 7-11, så dom kan komma när som helst! Men jag är vaken!!


HURRNI! Nostalgi! Vakna med the voice är på TV, kollade på det mycket för några år sedan. När man gick i skolan och var uppe TIDIGT.. Nu började jag ju oftast sent när jag jobbar, typ 10 eller 12 ibland och då går det inte på TV vad jag vet.. Det går till 09.30, kollade upp nu!


Jag vill åka till Sandra, men stackarn sover väl fortfarande, får hålla mig i skinnet och mysa lite här hemma i soffan några timmar till! FRUKOST ska jag ordna nu, vill inte stå och göra frukost i köket med gubbarna/gubben?! ;D


Trevlig helg mina kära läsare!

Ovido - Quiz & Flashcards