Alla inlägg den 3 juli 2010

Av Isabelle - 3 juli 2010 18:10

Helt sjukt varmt ute idag.. Så SKÖÖÖNT! Och tänk att jag är ledig denna sköna dag ;) Det gjorde jag riktigt bra! Välkommen sommaren! Jag måste tillägga.. Jag firade Magdas semester igår, det var därför det blev så bra väder idag, för det ska vara bra väder när man har semester.. Haha! Kanske ska fira den idag igen, vem vet?!


Nu har vi badat hela dagen på Himlabadet, vi var där mellan 12 och 17.30 typ.. riktigt skönt och otroligt roligt hade vi! Mycket mycket nice! Tack för en väldigt rolig dag alla inblandade ;).. Kvällen fortsätter! Det ska bli en heldag verkligen, och vad kvällen har att bjuda på vet man inte.. Vi ska väl slänga ihop någon middag här hemma, sen bär det av någonstans.. Kan vi ett kvällsdopp på Tranviken, kan bli fotboll, kan bli fest, kan bli bara mys, kan bli vad som helst! Det återstår att se vad som händer..

Jag önskar alla en fortsatt trevlig dag!

/Izzuz

Av Isabelle - 3 juli 2010 10:25

Jag ÄLSKAR verkligen låten Gabry Ponte Feat. Miani - You (old's cool radio edit).. Party Party, här nedan kommer den!!




Det är party och den är skön! Mycket mycket bra låt!! YOU ARE MY LOVER!!


Igår var det fest iallafall hos Klara och Johan, sen skulle vissa på krogen då gick vi vidare till Hanna och Calle, mycket roligt! Blev en väldigt lyckad kväll! Sen gick jag, Johan, Sandra och Jacob till Big Boy och åt, efter det gick vi lagomt till Navet och så tog de buss därifrån.. Och nu sitter jag vaken och iklädd badkläder för vi ska nämligen på Himlabadet idag.. Mycket roligt även det, då blir det åka av!! Haha! Jag har ju varit där och värmt upp förut! I like!


Så nu blir det att vänta på att höra av något från de andra, och sen går vi till sporthallen! =)

Ha en bra dag! Föresten JAG ÄR LEDIIIIIIIIG!!!!!!!!!!!!!!! (även imorgon, helt sjukt för jag och Erica är nämligen aldrig lediga!!!)

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards