Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Isabelle - 18 juli 2010 20:49

Jag har mycket att berätta om, massa onödiga saker.. Och kanske även roliga saker! Igår var vi hos Stoffe och Madde, grillade och myste på.. Riktigt nice var det, det måste vi göra om! Jag var chaufför och tog det lugnt med halsen, näsan, dvs förkylningen! Och det känns faktiskt lite bättre idag, men man märker att så fort man står i kassan och pratar mycket blir det genast sämre..

Aja så mår jag nu, kanske ännu bättre imorgon!


Idag gick jobbet väldigt snabbt.. Även igår, förutom de sista två timmarna.. En timme gick lite segt idag, men sista timmen gick väldigt snabbt.. Blev lite strul och många kunder och då går det undan.. Blev övertid 4 minuter hehe.. Ingen fara på taket! Hade som tur var inte bråttom idag! Efter jobbet åkte jag hem och då var middagen serverad, och sen så åkte jag vidare med Johan till mammsen och var lite social..


Jag shoppade även idag, köpte 7 filmer, en hamburgepress, servetter, skyltar 2 st till blomkrukor och ansiktsmasker 2 st.. OCH JAG MÅSTE TILLÄGGA!! Jag blev KÄÄÄR i en väska på Willys.. Nå så fruktansvärt kär!! Den var så jäkla snygg.. Jag måste kolla på den igen imorgon.. Synd bara att den är rätt liten och kostar 300 kr.. Men skitsnygg är den! Jag måste känna efter hur det känns, får plånboken plats i den så är det ju helt okej ändå! Mer än så behöver man ju inte.. Men det ska jag luska vidare i! Måste åka och kolla på den igen imorgon!


Imorgon jobbar jag 12-20, vet inte vem jag stänger med.. Undra vem det kan vara..? Hanna kanske?! Det vet man aldrig, jag stänger iallafall hehe.. Efter det blir det att kolla på väskan.. Se om jag vill ha den! 


Jag är ledig nästa gång på onsdag, då blir det mys med Sikström, får vi se vad vi ska hitta på.. Kanske även blir en uteservering tisdag kväll.. Ja, vem vet?! Lite shopping på dagen kanske? Bad? Sol? Hmm, skulle regna tror jag.. Bad ändå?! Gå på stan.. Åh va länge sedan jag var på stan.. Vill in på Åhléns där och köpa en grej som vi hade slut på, som är på rean.. Ska se om den finns där! Skulle vara niceigt värre!


Nu blir det dusch, sen kanske ett avsnitt av Supernatural och efter det sova.. Imorgon börjar jag gå på diet och det ska jag göra 2 veckor.. Ska vi se hur det går.. Ordet diet är ett bra ord! Haha! Det använder jag rätt ofta i dessa sammanhang! HAHAHA men det kanske inte är så konstigt.. Aja, nog om det.. Ska även införskaffa mig en stegräknare tror jag, så kan jag uppdatera er om hur många steg jag tar om dagen.. Det sägs att man ska ta 10.000 för att kroppen ska må bra.. Jag kommer väl upp i 2500 HAHA! Vi får se.. Isåfall blir det låååånga promenader på kvällarna.. *suck* Ska försöka iallafall.. Kanske skulle gått 10.000 om dagen i 2 veckor också.. Som rivstart, sen kan jag ta det lite lugnare men ändå fortsätta och hålla i det där! Hmm, bra idé! Pepp, pepp.. Motiverad än så länge!

Nu duschen! Godnatt!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards