Alla inlägg den 28 juli 2010

Av Isabelle - 28 juli 2010 20:42

Det var nog inte bara min första tanke när dom släppte trailern för Titanic II. Haha helt sjukt, hoppas den blir bra då! Jag trodde dom skulle spinna vidare på ettan, men det är ju inte så mycket att spinna vidare på eftersom alla dör typ och att kärringen släpper ner halsbandet etc.. Men det verkar vara en ny båt som dom gjorde som "hyllning" för den första, och så ska dom ut med den och så händer något liknande.. Så förstod jag det men man vet aldrig! Jag hoppas och tror nu när jag läst lite att den faktiskt kan vara riktigt bra.. Men INGET slår riktiga Titanic!


Idag gick det iallafall bra på jobbet, riktigt bra, och rätt snabbt! Har fixat 2 julklappar och imorgon ska jag köpa en åt mig själv hade jag tänkt! Imorgon jobbar jag 10-15 bara, sen får vi se vad som händer! Har några planer men det lär ju inte bli som man hade tänkt det! Fick även en extratid på söndag, mycket bra! 12-15 ska jag jobba! 3 timmar är lite lite men på en söndag så går de bra ändå hehe.. Hade ju egentligen inte jobbat alls..


På fredag ryktas det om fest, vi får se hur det blir och vart det blir.. Är ju lite sugen.. Fredag är perfekt, sen är jag ledig lördag, då åker vi till Härnösand till Johans pappa och grattar honom! Han fyller år på söndag! Mysigt mysigt.. Sedan på söndag var det tänkt att vi skulle åka till moster, får se om vi åker när jag kommer hem eller om Johan åker utan mig!


Ska nu fixa och trixa, mycket som händer! Ikväll blir nog en tidig kväll! Godnatt och sov gott!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards