Alla inlägg den 8 juli 2010

Av Isabelle - 8 juli 2010 08:48

Haha jag är till och med livrädd för mig själv.. Åh vilken kväll det blev igår haha..

Vi kom ju faktiskt ner på stan när det var 2 timmar kvar! Jag lämnade de andra åt hårt arbete då jag gick ner ensam mot stan för att försöka hitta igen Åhlénsarna.. Så jag trängde mig in på oscars, tog ett bra tag.. Och när jag väl var inne gick jag runt typ 5 varv tills jag fick reda på att dom inte var där så jag gick till Daltons istället.. Då var Magda så söt!!


Jag: vart är ni?!

Magda: Daltons!

Jag: Vart sitter ni?

Magda: Vid scenen.

Jag: Vilken scen? Finns flera..

Magda: Daltons!


Haha så lätt hade jag det.. Men till slut hittade jag dom faktiskt och dom satt verkligen alldeles vid scenen.. Men det som jag hittade till Åhlénsare var Christer, Magda och så extraErica.. Tidigare när jag skulle in på Oscars träffade jag Kim.. Men vart var alla andra?! Haha missade jag dom?


Aja det var uppvärmning igår.. Idag blir det Martin Stenmarck, Europe och Kent! Det kommer bli fruktansvärt grymt! Och så jobbar jag imorgon klockan 09.00 haha! Bara det är ju lite spännande! Kanske skulle beställt väckning av någon till klockan 07.00 imorgon?! Efterlyser även skjuts om någon är i det tillståndet!


Nu blir det att fixa till sig, göra mig Gatufestklar och sen åka till jobbet.. Idag jobbar jag 11-18, det ska väl gå bra det också!


Btw, vilken OTROLIGT onyttig vecka detta kommer att vara.. Usch och FY nästa vecka måste jag göra något extremt.. Sallad varje dag! Man får ju dåligt samvete av bara tanken på detta.. Hmm.. Inte bra, inte bra!

Ha en trevlig dag så ses vi kanske ikväll?!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards