Alla inlägg den 6 juli 2010

Av Isabelle - 6 juli 2010 21:25

Idag blev det shopping.. Jag har köpt ett par örhängen, två par strumpbyxor och en annan hemlig grej.. Haha!


Ja nu blev ni nog nyfikna, men det är inget spännande.. Bara därför ska jag låta det vara osagt hehe..


Imorgon är det Gatufest! Först jobb till 19.00 sedan hem och förbereda (dvs bättra på smink, byta kläder och fixa lite snabbt).. Efter det går jag över till Vicki där vi ska fira Elin och förfesta.. Sen blir det att gå ner på stan tidigt tycker jag eftersom dom stänger 01.00 och så vill man ju hinna vara där länge.. Jag funderar på vad jag ska hinna med för middag, antingen köpa något påväg hem eller att jag äter något när jag kommer ner på stan.. Dvs på Gatufesten, dom har ju mycket gott.. Någon som har ett bra förslag, så skriv gärna!


Nu ska jag duscha och göra mig nattis, sen ska jag kolla på Supernatural med Johan, mys mys!! Sen sova så jag är pigg till imorgon hihi..

Natti natti!

/Izzuz 

Av Isabelle - 6 juli 2010 08:15

Tisdag den 6/7 -2010 idag.. Känner på mig att det kommer bli en relativt seg dag idag bara för att jag vill att det ska hända något roligt.. Och jag jobbar till 20.00 efter det händer det oftast inte så mycket roligt, plus att det inte kan hända roliga saker varje dag.. Hmm.. En film kanske!? Ja man vet aldrig, nu blev jag lite filmsugen.. Jag och Johan har många filmer vi inte har sett så kanske det! Annars kanske det blir ett avsnitt av Supernatural..


Jaja innan jobbet blir det shopping med Sikström.. Har en del på inköpslistan.. Åt mig själv ska jag kolla på en korthållare och en eyeliner, sen får vi se vad det blir! Finns även 2 spel jag vill köpa på Lagerhaus, vi får se hur det blir med den saken!

Nu först ska jag fixa i ordning mig sen bär det av mot birsta!

Have a nice day!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards