Alla inlägg den 31 juli 2010

Av Isabelle - 31 juli 2010 19:12

Det var en mycket bra kväll igår! Synd bara att alla blir så seg framåt natten.. Nästa lite partypooping haha.. Jag och Linnea var iallafall pepp! =D Klockren kväll iallafall! Mycket trevligt hade vi, det måste vi göra om.. Däremot var det många sliskiga typer på krogen men det är det ju ALLTID på Allstars!


Idag har vi varit till Härnösand, och har typ nyss kommit hem! Var även in i Birsta och köpte en tröja på Åhléns.. Mysig söt liten sak.. Nu börjar jag bli trött, ska nog sova tidigt ikväll, imorgon jobbar jag 12-15.. Kort och bra, sen efter det åker vi till Moster S, fikar och grejar på lite en stund sen åker vi kanske förbi mormor en sväng också och sen åker vi hem.. Tar en timme dit och en timme hem och jag slutar ju 15, så vi är där 16.. sen blir vi väl där till 19 kanske och hemma till 20 eller nåt?! Jag vet inte.. Då åker vi förmodligen hem till syrran och ser efter vad vi vill beställa på taxfree när hon åker utomlands..


Orkar inte skriva allt jag handlade på rean, det blev 4 stora påsar fulla med saker iallafall, och 3 julklappar är helt färdiga.. Känns otroligt skönt! Kanske är det just din?!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards