Alla inlägg den 20 juli 2010

Av Isabelle - 20 juli 2010 20:13

Eva trodde jag skulle gå 12122 steg om dagen, själv trodde jag runt 6500.. Jag gick faktiskt 11825 steg. Men det står den på nu, plus att jag gick säkert runt 100 steg imorse som inte kom med för att jag inte hade den på mig.. Men man ska gå 10.000 minst och det gör jag ju på en dag, så det känns väldigt skönt! Trodde jag gick mycket mindre.. Då blev jag helt plötsligt mycket mer motiverad! Undra då hur många det blir påväg till Birsta och tillbaka.. För det är ju ca 9 km säger vi, och då är det 9000 meter och jag tar väl steg som är va 60 cm.. Då blir det nästan 18000 steg, om man räknar med 50 cm kliv.. Och går man då båda vägarna blir det drygt 24000 steg.. Plus 11000 på jobbet.. 35000 steg.. OMG! Det är mycket bra, det har jag gjort några gånger.. Men imorgon jobbar jag inte, så vi får se vad som händer.. Om det blir en promenad kanske..


Vet inte hur det är med vattnet nu men man kan ju hoppas på att det fungerar! skulle behöva ta en dusch senare.. Undra hur vädret ser ut imorgon.. Enligt SMHI så ska det vara regn och moln.. Hmm, då blir det nog en promenad! Så kan jag räkna steg också och känna mig duktig!


Nu blir det till att slappna av ett tag tror jag, sen vet man inte vad som händer.. Men ska nog sova tidigt ikväll, är så trött på kvällarna!

/Izzuz

Av Isabelle - 20 juli 2010 09:42

Ett litet inlägg bara om hur fruktansvärt less jag blev nu på morgonen.. Gick på toa, sen skulle jag tvätta händerna och borsta tänderna.. Fanns inge vatten! Tur jag hann spola iallafall.. Fel att säga till innan att dom ska stänga av vattnet?! Ja lagomt less iallafall.. Nu har jag hårspray och grejer fulla händerna som jag inte kan ta bort, snart har jag även foundation och annat smink på dem.. Och så tänkte jag ha en vit tunika idag.. Går ej om jag inte kan tvätta händerna.. Det får bli svart!

Nu ska jag iallafall sminka mig och göra mig klar.. Sen lägga ner lunchen och gå ut..


Idag får vi föresten se hur många steg jag tar, inte tagit på mig den än, men hittills är det väl runt 100 i lägenheten kanske.. Men nu åker den på!


Let's go!


Eva gissade på runt 12000 det tror jag blir väldigt mycket, jag gissar själv på 6500 typ.. Aja vi får se! =D

Ha en bra dag i solen allesammans! /Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards