Alla inlägg den 29 juli 2010

Av Isabelle - 29 juli 2010 23:04

Hörde att Eva var och såg Bröderna Carlsson på bio, den tipsar hon om.. Mamma skulle också gå och se den! Jag tycker den verkar väldigt bra, såg lite på hur dom gjorde när dom spelade in den, coolt och riktigt bra gjort av skådisen!


Varit hos mammsen en stund ikväll.. Mysigt värre, Johan och mamma tog en glas vin och jag och syrran bakade negerbollar! Goda blev dom.. Min syster är allergisk mot all vete typ, men hon testade äta havregryn idag och det verkade gå bra! Det är kul!! =) Framsteg framsteg, kanske att det växt bort? Hoppas det!


Imorgon blir det shopping med mamma innan jag börjar jobba, det är ju kanonbra priser på allt.. Ska handla ihjäl mig.. Hur mycket som helst.. Jag har räknat ut att jag ska köpa 39 grejer men det blir nog lite mer, för jag ska köpa en present också, vet inte än vad det ska bli för något.. Snart är 3 julklappar inhandlade och klar! Känns riktigt bra! Jag vet att jag är lite knäpp.. Berättar mer imorgon..


Jobbar föresten 12-20, lång dag och det kommer nog bli stressigt och gå snabbt.. Men det är skoj.. Sen på kvällen ryktades det om fest! Jag är alltid på! Får se vart det blir, och när det blir och hur det blir men det blir nog garanterat bra!


Nu sova, mycket imorgon!

Godnatt! /Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards