Alla inlägg den 12 juli 2010

Av Isabelle - 12 juli 2010 21:23

Jag är uppäten av alla bromsar och bin.. Känns inte helt okej, speciellt inte eftersom jag är allergisk mot dessa djur, och då är jag det på riktigt inte bara metalt.. Får så stora utslag, usch! Men är det sommar och man har befunnit sig ute i skogen så kan man inte göra annat hehe..


     


Såhär uppäten blev jag! Haha! Humor!


Aja sedan mitt förra inlägg så har jag lagat och ätit middag, sedan åkte vi till Alnö till Bänkåsviken och badade. Andra gången idag hehe.. Efter det åt vi glass/mat på Ö-grillen, och sedan bar det av till Bänkås till Calles föräldrars hem. Och där skulle vi spela badminton men så blev det inte för det fanns inga bollar hehe.. Men vi var där en stund och jag hann bli uppäten, sen åkte vi hem. Och nu har jag precis kommit hem, och vi åkte typ 16.40, helt okej om man frågar mig! Jag som älskar att hitta på saker och ofta blir rastlös!


Vi kan dra en slutsats av detta, jag är INGEN badkruka.. Jag har doppat mig 5 gånger idag =) hihi.. I det kalla havsvattnet! En sak är lite konstig ändå, jag ÄLSKAR att bada, men är FRUKTANSVÄRT rädd för fiskar och mörkt vatten.. Det är väldigt konstig! Var kan hända egentligen? Men jag tror jag är rädd för att jag inte ser om det är någonting där, och fiskar kan ju faktiskt bitas! Samt ålar och ormar och sådana äckliga saker! USCH!


Men nu ska jag vila upp mig till imorgon, för nu har jag kollat upp det lite mer noga, och det är till 19 jag jobbar.. Hmm.. Sen blir det hem och hoppa i säng! Haha! Hoppas det är dåligt väder imorgon.. Men innan jag sover ska jag bada, IGEN! Men denna gång i badkaret. Måste passa på att använda vattnet här hemma så mycket som möjligt innan stamrenoveringen, då har vi ju inte vatten på 7 veckor.. Plus att vi är utan vatten imorgon mellan 8 och 17 typ.. NICE ingen toa ;) Tur att jag kan gå på toa innan jag jobbar imorgon då.. Jobbigt dock om man är toanödig när man vaknar haha.. Aja, det vill ni nog inte veta någonting om och nu börjar jag svamla på om en massa onödigt så.. Godnatt och sov gott!

/Izzuz

Av Isabelle - 12 juli 2010 15:49

The Teddybears va lite rolig att se live.. Och deras kända "Get mama a house" va nice live.. Haha älskar deras nallemaskar! Charmigt!


  


Roligt att se artister live tycker jag, vi såg fler också men dessa måste ha varit charmigast ;P

/Izzuz

Av Isabelle - 12 juli 2010 15:21

Idag mår jag mycket bättre.. Tanden värker fortfarande och lite hostig och snorig men det hör väl till..


Jag vaknade idag av att solen lyste in och så bestämde jag mig för att sola, och så blev det.. Jag, Linnea och Elin åkte till Bänkåsviken och solade och badade.. Nice nice.. Där blev jag nedsprutad av två stycken småkillar HAHA dom hade vattenpistoler.. Så började dom spruta som fan både på mig och Linnea, sen andra gången när vi gick i följde Elin med så sprutade dem ner henne också haha.. Plus att när vi låg och sola så kom det helt plötsligt en badring som rullade rätt över Elin hahaha det såg så fruktansvärt roligt ut!!


Även påväg dit så satt det en liten fågel på vägen och då sa Linnea "Lilla fågeln är i fara!!!" HAHAHAHAH så jäkla sött!


Nu klockan 16.00 när Johan slutar så blir det ett dopp igen, ska även försöka få lite mer färg, Linnea verka ha blivit lite brun, jag vill också bli bruuuun!!


Imorgon blir det jobb mellan 11-16 eller 11-17 kommer inte riktigt ihåg, men det kan även vara till 19.00 Kollade nu och så var det haha!


Skriver kanske mer ikväll och uppdaterar er.. Men riktigt mysig dag har jag haft med tjejorna idag! Riktigt riktigt nice! I like! 

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards