Alla inlägg den 11 juli 2010

Av Isabelle - 11 juli 2010 18:26

sa både jag och räven!

Ligger hemma idag istället för att jobba med 100% på lönen. Jävulskt surt! Men jag har i princip tappat rösten, fruktansvärt hängig, orkar ingenting, ont i huvudet och ont i kinden samt halsen.. Då bör man inte jobba. Då tänkte jag att det nog är bäst att vara hemma och bli bättre är ju ledig imorgon så jag får vila upp mig två dagar i rad så kanske jag är frisk till tisdag. Surt iallafall, kan inte riktigt smälta detta! Har surat hela dagen!


Gatufesten kan man sammanfatta kort känner jag.. Onsdagen var roligt, synd bara att vi var där så kort tid.. Torsdagen, och lördagen var ungefär likadana fast samtidigt inte.. Torsdagen var väl sådär om man säger så och lördagen var också sådär fast på olika sätt.. För på lördagen mådde jag fruktansvärt dåligt, jätteont i halsen och så skulle jag ju upp och jobba idag men så blev det ju inte.. Aja nog om det, det var helt okej.. Fredagen var väldigt bra, då var vi ju ut med Elteam och åt, jättegott var det och sen blev det Gatufest..


Imorgon blir det samma som idag, bara ligga och slappa och sova och försöka bli frisk.. Och om jag orkar ska jag försöka dammtorka och greja lite här hemma.. Nu är tvätten färdig och även tacopajen så nu ska jag se om kan jag pina i mig lite mat..


Måste även tillägga att min pojkvän (dvs världens bästa pojkvän) gav mig en gatufestros i fredags.. Mycket mycket fin! Hihi!

See ya/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards