Alla inlägg den 16 juli 2010

Av Isabelle - 16 juli 2010 20:57

Fredagen är snart avklarad.. Frågan är vad som händer ikväll. Blev mycket glatt överraskad då Bella frågade om vi skulle ta en promenad.. Mycket roligt! Men tyvärr så är jag förkyld och hängig så jag måste nog hålla mig inne och vila.. Jobbar ända till på onsdag också, men vi tar det en annan dag! Och så är det fest hos Sikström, men den är nog inte heller bra för förkylningen.. ÅH VA TRÅKIGT ATT VARA SJUK!!! 


Till middag blev det pizza, blev dock inte som jag tänkt mig.. Inte nöjd, men Johan gillade den som tur var.. Imorgon blir det nog grillfest hos Stoffe, nice nice må jag säga! Då blir det att fira Magdas semester en sista gång.. Nästa helg firar vi att hon är tillbaka från semestern! Haha alltid nåt att fira! =D Jag är nämligen ledig nästa helg ;).. Tro det eller ej, men SHIIIIT va skönt!


Kanske blir en film ikväll bara och lägga sig tidigt, somnade en stund på lunchen i fikarummet, och fick ej sova inatt pga hostan så det kan behövas..

Tråkigt inlägg, märkte det haha, jag skriver igen när jag har något vettigt att säga!

/Izzuz

Av Isabelle - 16 juli 2010 08:06

Hur ska jag hinna skriva klart detta inlägg, stänga av datorn och ta på mig skor innan 08.15? Klockan är ju 08.06 Hmm.. Aja natten var tuff inatt, riktigt hemsk! Hostat ihjäl mig, vaknade klockan 04.32 och kunde då inte sova längre, sen dess har jag legat och hosta.. Då tog jag en tablett, och den började inte värka förrän 07.00 och då skulle jag kliva upp?! Men det värsta var att jag då stängde av alla väckarklockor och tänkte att jag var vaken och så SOMNADE JAG! Det innebär att jag kunde ha sovit än, men vaknade som tur var klockan halv.. Då ringde jag pappsen som är så söt och ska skjutsa mig idag! Han hämtar mig kvart över.. Och jag börjar jobba 09.00 Och idag har jag matlåda, fantastiskt.. Min jätte-super-groteskt-goda lasagne! Mums, jag längtar till lunchen redan! Som sagt, varor idag, hoppas dagen går snabbt...

Sen när jag slutar så hämtar Johan mig, då ska vi shoppa en snabbis, sen ska vi åka hem och laga mat, idag blir det hemmagjord pizza.. Ska passa på nu, nästa vecka ska jag börja mitt nya liv.. Imorgon potatisgratäng och fläskfilé, och på söndag spagetti och köttfärssås! Mums!


Nu jobbet, klockan är 08.09, kanske hinner gå på toa =D...

/Izzuz 

Ovido - Quiz & Flashcards