Alla inlägg under september 2011

Av Isabelle - 25 september 2011 15:02

Söndag, städdag, superb promenad, shopping, socialitet med familj och slappa!


Sönsdagar är bra dagar oftast.. Väldigt lugna, man kan ta vara på livet! Åh va poetiskt det lät.. HAHA! Jag har fixat med gardinerna i lilla rummet idag, bytte från rosa och vita till endast vita.. Iof, jag bytte inte, jag tog snarare bort dom rosa bara! Nu ska det nämligen vara bara vita, eftersom vi har den röda tavlan där. Och alla som känner mig vet att jag HATAR rött och rosa together!


Igår var en bra dag! Jag jobbade 4 timmar, gick fort och det var mycket folk! Roligt var det! Ser även fram emot en jobbveckan nu framför mig. Jag hoppas även att det blir mycket folk i veckan, så mycket roligare att jobba då!! =) När det händer lite! Är ju trots allt kunderna som gör hela grejen!


Såhär såg jag ut igår! Lila ögonskugga fick det bli, även den blev uppskattad av kunderna. En som frågade vilken det var, som ville ha en likadan =)! Kul, kul! Då blir det ännu roligare att sminka sig hehe.. Jaja, jag gillar knalliga färger på ögonskuggan, bara det inte bli FÖR mycket.. Försöker hålla det ganska "neutralt". Hur det nu går med knallgrönt eller turkost, men ja ni kanske förstår vad jag menar!


 


Sen efter jobbet så åkte vi och hämta Patrik och åt ute med honom! Very nice! Och riktigt gott var det! Sen så åkte vi hem hit och spelade en massa spel. INTE okej att min älskade sambo vann alla tre spel vi spelade! Men jag ledde iallafall på TP, REJÄLT! Jag hade tre grejer och dom hade bara varsin! Haha jag dokumenterade of course ;D




Och för att ni ska se ännu bättre..




Jag var den lila/rosa om ni inte förstod det ;) Jag var GRYM! Haha..


Och Patrik hade med sig ost-snacks.. Johan blev glad! Ni vet vad jag tycker om ostgrejer! Hehe =) Så dom fick dom ifred ;D


   


Resten av bilderna blev inte så bra, suddiga etc.. Så dessa bilder får ni. Patrik har ni väl sett förut ;D Haha! Ni får tänka er honom och Johan!


Nu kallar tvättstugan igen, dags att hänga tvätten! JIPPIIIEE! Sen vill jag åka och köpa plastblommor, vi får se! Är några grejer jag vill kika på på ICA MAXI.. Och så vill jag pyssla lite här hemma! Är på pysselhumör! Ska även mysa och kolla på film ikväll med världens bästa sambo!! <3 


Älskade söndag!!


Ha en bra dag!

Av Isabelle - 23 september 2011 20:44

Min nya favvo! Den kan man göra bendansen med!


Av Isabelle - 23 september 2011 19:27

Återigen mina vänner! Idag är det fredag och idag är det helg! Skulle ha varit ledig i helgen, men blev 4 timmars jobb imorgon! Härligt! Jag tror att det kommer bli mycket folk, kuuul! Idag blev det tydligen tokmycket när jag åkt hem! Men jag sålde järnet idag, och gud va många kunder som blev nöjda!! Jättenöjd med dagen.. Speciellt 3 kunder kommer jag ihåg som blev jätteglada! Och en kund gjorde mig jätteglad idag! Fick beröm för min fina ögonskugga. Hon sa att det var jättefint.. Brukar faktiskt få höra det av kunderna när jag målat mig lite mer! Jättekul eftersom jag även själv är jättenöjd!


OCH mina vänner, min ÄLSKADE, ÄLSKADE eyeprimer från Mary Kay, den är ju så fruktansvärt klockren! Alltså jag kan typ inte leva utan den när jag ska använda ögonskugga! Det går inte!! Så, här är några bilder från idag!!


Här är en före-bild.. Och såklart er förebild! 


 

Och här kommer en "efter" bild när jag fixat håret (plattade och använde volympuder). Hade turkos ögonskugga från Viva la diva och en glittrig vit från om det är Nivea?! Eller Loreal? Orkar inte gå och kika. Foundation från Nivea, puder från Viva la diva och en Lumene mascara. Plus min ÄLSKADE eyeprimer! 


 

Imorgon vill jag nog testa någon annan färg =) Lila kanske? Eller någon annan knallfärg.. Jag är även sugen på att köpa brun, måste jag nog göra!


Jaja, sen gjorde jag fläskfilé till middag idag.. Marinerade själv, blev jättegott!


 

Middagen var NÄSTAN klar när älsklingen kom hem! =)


Nyss tog jag bort sminken, och här är mitt under borttagningsprosessen! Snygg va?!


 


Haha ja snacka om att bjuda på sig själv! 


Nu ska jag kolla på tv och film med min älskade och imorgon jobbar jag en stund på dagen, sen på kvällen vill jag hitta på!!!! =) Spelkväll känner jag för, vi ska nog koka ihop något!


Ha en nice kväll allesammans, och trevlig helg!!! Nu hoppas vi killen i postkodmiljonären får 5 miljoner!! Hejja, hejja!!!



Av Isabelle - 22 september 2011 18:58

Hello! Torsdag idag, och jag har jobbat hela dagen, sen har jag shoppat med mamma =)! Jobbet gick bra idag, liiite segare än igår men ändå rätt snabbt =) Jobbade ju bara till 16.. Och imorgon slutar jag 15, då kanske det går ännu snabbare?! Jag vet inte ;D Imorgon tycker jag att ni allehopa ska komma och shoppa på Åhléns! En MASSA fina saker har vi =) Och trevlig personal!!! Speciellt jag är supertrevlig!!


Snart är det helg =) Det känns! Riktigt skönt efter en jobbvecka.. I helgen ska vi mysa och hitta på en massa skoj har jag bestämt! Jag är jättesugen på spelkväll! Sällskapsspel är ju min specialité! MEN jag förlorar ju jämt! Men kul är det! Haha.. 


Snart kommer min älskling hem, och då ska vi mysa i soffan! Vi håller på att beta av Star Wars på bluray så det ska vi fortsätta med =) Se klart på trean och börja på fyran är det tänkt! Och innan det ska vi se robinson!!


NUUUU stjärnkockarna! Sen halv åtta hos mig!! BYE!

Av Isabelle - 22 september 2011 08:34

Ja en antal dåliga vanor jag har.. Eller några åtminstone knepiga grejer jag har för mig.. Eller om man ska kalla det otur?! Lyckas alltid bli så av någon anledning iallafall.

1. Jag målar på mig mascara, SEDAN inser jag att jag måste noppa ögonbrynen, och så noppar jag. Och självklart så kommer jag åt nysnerverna och nyser! Och mascaran är förstörd!

2. Efter att jag målat mascaran en andra gång så får jag för mig att gnugga mig i ögat, och eftersom jag klev upp för 5 minuter sedan (målar mig på en gång jag klivit upp oftast) så tänker jag inte på att jag nyss målat mig, och jag gnuggar ut allt! HAHA..

3. Jag kan komma på mig själv av att sitta och trycka på startsidan på facebook flera gånger per minut, händer fortfarande ingenting nytt!

4. Lyckas ALLTID beställa från H&M dagen/dagarna innan dom skickar ut kuponger och erbjudanden med 20% på valfri vara eller ett helt köp. (det slår ALDRIG fel)

5. Jag är alltid EXTREMT tidig till allt.. Exempelvis när jag ska åka buss, så går jag ut till hållplatsen och då åker bussen innan förbi..  Och ju längre tid det är mellan turerna ju tidigare går jag ut.. Så går dom var tionde minut går jag ut 10 minuter innan. Går dom var 15 eller 20 så går jag ut typ 15 minuter innan. HAHA.. Ja jag är lite störd när det gäller tid.. Jag erkänner!

'

Dom där grejerna har nog hänt alla, men dom händer mig rätt ofta ;) 

Igår köpte jag Qube-spelet allsång på skansen. Roligt spel måste jag säga!! =) Jag provade med Johan igår ;D Han vann =( Båda gångerna dessutom!


Idag jobbar jag 10-16, sen tror jag att jag skulle dejta mammsen =) Och ikväll är det ju Robinson på TV, får man icke missa.. Har inte satt på inspelning men jag hoppas det går bra iallafall =) Vi borde ju vara hemma till dess! Helst halv åtta så man hinner se det också!


Nu ska jag gå till bussen så jag precis hinner missa den som går innan.. Tar ju typ 1 minut till busshållsplatsen från mig.. Skööönt!


Ha en bra dag, det hade jag tänkt iallafall =) byebye!

Av Isabelle - 21 september 2011 08:55

Hello! Work today! Hoppas det går lika snabbt som igår! Idag är det onsdag, kände för ett ögonblick att det var torsdag, men så var icke fallet! Lika bra det kanske? =) Jag måste bli helt frisk snart så jag kan träna igen! Känner ingenting i halsen nu, men innebär det att jag är frisk? Jag är fortfarande snorig?! Svårt fall, svårt fall! Får ta prommisar i helgen med Johan som start så känner vi då hur frisk jag är! Sen blir det träning till veckan isåfall!! Längtaaar! =)


Idag börjar bokfestivalen på Åhléns, kom och titta vet jag, kanske det finns någon bra billig bok =) Jag ska shoppa ett spel idag på lunchen, sen ska jag utvärdera hur bra det var! Ni lär ju få höra.. Jag gillar sångspel av någon anledning, vet dock inte varför eftersom jag är tondöd! HAHA..


Nu ska jag förbereda för jobb! Lite smink på det här så..

Av Isabelle - 20 september 2011 21:22

Jag tänkte blogga imorse men jag hann inte! Jag har varit så stressad idag! Fråga mig inte varför! Jag är ALLTID i tid, och ja, jag kom i tid.. Var på jobbet en halvtimme innan jag började som vanligt men ändå var jag as stressad! Tror det var för att jag stressade hemma! Jag skyndade mig liksom för jag tänkte göra någonting med håret idag, och det kom jag på 10 minuter innan jag skulle gå till bussen! Så jag sprayade hela håret med någon glans-spray och så fick det förbli!


Jobbet idag gick jättesnabbt och det gick jättebra! =) Nöjd med dagens insater!! Jag hann med rätt mycket tyckte jag.. Det rullade på! Hoppas även på att morgondagen går snabbt!! Men vi får ju en massa varor och har tokmycket annat att göra, så det ska nog inte bli några problem!! =) Åh va skönt det är att jobba igen, man uppskattar liksom ledigheten mer då! 


Efter jobbet så bakade jag en massa.. Vi skulle ut och tacka av en jobbarkompis som ska flytta/byta jobb, men jag orkade inte följa med =/ Jag känner mig inte allt för pigg.. Så där av bakningen och nu jäser jag bara i soffan! Hoppas ni alla fick trevligt iallafall =) 


Några bilder från idag!


           

Såg nu att jag inte hade någon bild på kakorna när dom var färdiga.. MEN dom ser ut som bruna pölar, fast dom är hårda och så är det non-stop i! Och limpan är en lingonlimpa, och kanelbullar har ni sett förut misstänker jag!


Så, imorgon jobbar jag också 10-18, på torsdag 10-16 och fredag 9-15 =)! Bra tider, och i helgen är jag ledig, tror jag. Vet inget annat iallafall! 


Apropå vikt så går det bra, står stilla, och rör mig sakta men säkert neråt. Har varit lite onyttig på sista tiden, men nu är jag stenhård =)! Kämpa på!


Ha en kväll alla, nu ska jag mysa ner mig i soffan!! Jag uppdaterar er kanske imorgon! Då ska jag kliva upp tidigare, kanske jag hinner fixa något! OCH så ska jag köpa ett spel på jobbet tror jag =) Qube, allsång på skansen! Hur kul är inte det?!!??!! Det vet jag inte än, MEN jag ska köpa iallafall ;D


BYE!

Av Isabelle - 19 september 2011 18:19

Det mesta är upp och ner! Ibland känns allt frid och fröjd och ibland är allt käpprätt åt helvete! Dom där dagarna man inte vill ha med någon att göra överhuvudtaget! Idag är en bra dag! Länge sedan jag hade en dålig dag nu faktiskt.. Iallafall en dag som allt var åt helvete.. Ibland är jag smådeppig en timme men sen går det över! HAHA.. löjligt va?!


Hur som helst. Idag är en bra dag! Har ÄNTLIGEN fått fixa med mina papper som tyngt mig i helgen! Och snart kommer dom på posten, då ska dom skickas! Och idag fick jag jobbtider! Ska jobba tisdag-fredag. Då uppskattar man helgen mer sen! Riktigt nice! Hade tänkt att storstäda imorgon, men får göra det på kvällen, det går bra! =)


Igår gjorde vi pannkaka, och av den här blev det verkligen pannkaka!!



  
Haha va rolig jag var nudå!


Idag gjorde vi världens godaste soppa.. Mammas bästa soppa! Och skala lök brukar jag vara bra på, men idag var lökarna otroligt starka! Eller att jag skar dom annorlunda?! Ja jag började grina och *** vad det sved i ögonen!!


 

Givetvis en egobild! Jag har kommit in i det nu, så jag ska bjuda på någon till tror jag ;D


   

Jag och min älsklingspolo! Jättemysig och va skönt det är med höst (trodde jag aldrig att jag skulle säga) men det ska bli så MYSIGT! När man får mysa in sig i stora mysiga polotröjor och tjocktröjor och ååååh bara MYSA! Jaja ;D Vädret idag var mysigt också.. När man inte behöver gå ut är det nice! Men annars äre inte så kul!


Idag har jag haft kvalitetstid med världens bästa pappa igen! =) Inte så länge, men en liten stund! =) Myspys! Och nu har vi ätit och så väntar jag på att alla mina program ska börja på TV.. Ikväll är det ju ensam mamma söker, får man INTE missa! Samt IDOL, som ska spelas in! Och så är det hollywoodfruarna! Och halv åtta hos mig och stjärnorna som lagar mat.. SÅ jag har hela kvällen framför mig med gottigottgott på TV'n ;D


Jag är lite sugen på att flytta runt lite här hemma, men jag vet inte om min älskade skulle uppskatta att borra fler hål, det ser snart ut som en ost här hemma! Men jag är inte helt nöjd än insåg jag! Och så vill jag förstora någon bild på mig och min älskade och hänga i sovrummet! Måste hitta någon som båda är nöjda med först! INTE lätt! Haha..


NU ska jag spana på bilder tror jag, ska även beställa nya till hallen! 

Byebye!

Ovido - Quiz & Flashcards