Alla inlägg under september 2011

Av Isabelle - 9 september 2011 10:43

Torsdag var det igår, då skulle jag ha åkt till Birsta med Sandra, men så blev inte fallet. Hon skulle bort =) Så jag åkte med pappa och syrran istället.. Lite myyys, syrran ska åka bort två veckor till Örebro nu och plugga.. Sen igårkväll var det ju robinson och en massa annat på TV like always!

Och så fixade jag en massa till på lördag =) Då blir det kräftskiva.. Idag ska det handlas kräftor!

Haha första gången jag skulle äta kräftor så tyckte jag att dom aldrig blev tinade.. Dom jävla djuren var ju stenhård hela tiden, varje gång jag kollade! Sen kom jag på att dom är ju rätt hård, HAHA så jag kollade på vattnet dom låg i, och det var tinat ;D SMAART!


Men nu vet man ;) Står ju även på paketen hur man tinar, så det ska nog gå bra! Och imorgon ska magda komma och hjälpa mig lite innan =) Det blir perfekt!


Jag måste ner på stan idag och posta ett brev, och så ska jag gå runt åh kika lite och fördriva tiden! Och sen tar jag nog en buss till Birsta, och så ska jag åh Johan kolla på byxor! Till Johan förstås! Ni vet väl vad jag tycker om byxor!


Kanske om ni ska få några bilder nu när jag inte ska göra någonting annat på ett tag.. Måste ju ladda in dom nån gång!


     

Tyget som är ovanför barbordet ska även hamna på kuddarna som jag sa! Kommer bli niiice! 


Nu ska jag kanske kolla på PLAY på något program? Sen drar jag mig mot stan lite senare.. 


Have a nice day!!

Av Isabelle - 7 september 2011 17:48

Idag vaknade jag helt utvilad klockan 08.30 INTE OKEJ! Men samtidigt okej! Det var skönt att kliva upp tidigt, fick mycket gjort =) Innan klockan var 11 hade jag hunnit dammsuga, dammtorka, gått med sopor, diskat och plockat ur diskmaskinen (iof sköter den sig själv) och det viktigaste av allt...

...jag bytte matta i vardagsrummet! NU är det gröna borta! =) Riktigt fint är det! Jättenöjd! Måste bara hitta några ljuslyktor att ha på tavelhyllan =)! Det ska letas imorgon!


Sen strax efter 11 kom Sandra hit =) Mycket mycket mys hade vi.. Vi spelade spel (vann varsitt, haha) och så bakade jag kakor. Gjorde degen imorse och gräddade dom då hon var här.. Och så kollade vi lite på TV, ja myste på helt enkelt =)! 


Och nu har jag och min bejbi ätit middag, lax och potatis blev det idag. RIKTIGT GOTT!!!


Jag står still i vikten nu, tränar ju inte nu när jag har ont i halsen så det händer inte så mycket. Går inte upp heller, men det hade jag inte tänkt att göra haha.. Men jag ser fram emot när jag ska träna igen när jag blir frisk! LÄNGTAAR! Jag som precis hade kommit igång en vecka där, så drar man på sig en förkylning?! Drygt!


Nu ikväll är det bonden, som jag surrat om det! Men jag älskar det programmet! ;D 


Och bilder kommer snart, jag vet inte om jag ska vänta på att kuddarna är klar till soffan först? Hmm.. Vi får se =)!


PS! Dagen till ära var det BONDkakor jag gjorde.. HAHA!

Av Isabelle - 6 september 2011 23:07

Idag är en bra dag! Idag har varit en väldigt bra dag till och med! =) Jag var hos tandläkaren idag! Skulle slipa tänderna lite och göra en vanlig koll =) Blev dåligt med slipande dock, tandläkaren hade inte tid! Haha.. Det säger en del om mina tänder?! Haha! Näe, jag hade faktiskt skött mig bra sa hon =) Fiiinfiiint, inga hål, fint tandkött och fint "tandben" perfekt! =) Jag trodde dock jag skulle få gå därifrån med rena tänder, ni vet hur det känns när dom är nyputsade! Men jag fick gå därifrån med lite äckel och blod sådär som det är innan dom fixar! haha! Däremot ska jag få komma tillbaka och skrapa lite tandsten och polera lite! Fick en ny tid om en månad =) Så jag får hålla mig till dess.. Skönt iallafall och veta att jag inte har nå hål etc..


Sen efter tandläkaren åkte jag och syrran till Birsta =)

Där köpte jag: 

  • Lyskvistar
  • Kvistar utan lys
  • Vas till kvistarna
  • Blockljus
  • Tyg
  • Spännramar 2 st
  • Bärgrej till min ljusstake
Och sen åkte jag och Johan till Sandra och Anders på middag! JÄTTEGOTT var det även denna gång. Vi fick smörgåstårta (hemmagjord såklart) och marängsviss (stava till det om ni kan) till efterrätt! Jättegott och mysigt hade vi. Spelade lite spel, kolla lite på TV etc =)! Tack för ikväll!!! =)
Sen åkte vi till Tonya och Christian och lånade en häftpistol så jag kunde fixa mina tavlor. Och till veckan så ska mamma sy kuddöverdrag med mig =) Mamma är duktig på sånna!!! =) Så då blir kuddarna och tavlorna lika! Blir nog jättebra när det är klart! Och så ska jag byta matta till den svarta.. Sen är det HÖÖÖST här inne!
Nu ska jag sova.. Imorgon vet jag inte vad som händer om jag ska vara ärlig. Sova ut kanske? Sen på kvällen är det bonde söker fru såklart! =)
Godnatt! (bilder kommer när allt är klart)
Av Isabelle - 5 september 2011 17:57

Idag är jag i ändrar tagen! Jag flyttade in blomman i lilla rummet! Så fick det bli.. Alltså den stora blomman som nästan är ett träd pratar jag om nu! Det blev väldigt tomt i hörnet där han brukar stå.. Men där ska jag snart sätta en lyskvist =D haha.. Kommer bli jättefint har jag bestämt! Och har eluttag alldeles där också, det blir perfekt! 


Idag var jag på stan med giirlsen (Sandra och Tonya) och shoppade lite.. Blev ett par leggings (hellånga) och en ljuslykta/stake/nånting ;D Bild kommer! Jag måste bara palla rönnbär först! Ska nu ut en sväng sen och se vad jag får tag i!


Ikväll blir det återigen att tända ljus och mysa på till TV'n så sjukt många bra program ikväll.. Kommer bli bänkad från 19-23 ;D Så är det bara!


Imorgon är vi bortbjuden på middag till Sandra och Anders =) Ska bli jättekul! Kul att hitta på sånt mys även under veckan! 


Och hurrni, jag hade ju med mig kameran idag.. Men tror ni jag tog nå bilder? Näe.. Egobilder kommer också inom kort.. Vill gärna krya på mig lite först! ;D


Imorgon ska jag till tandläkaren och skrapa tandsten eller göra något annat kul! =) Kul va? Haha näe, men åt minstone skönt efteråt! Sen på dagen vet man ALDRIG vad jag hittar på. Kanske jag får för mig att åka och handla det som "fattas" ;D 


Nu, palla rönnbär!

Av Isabelle - 4 september 2011 21:06

Hej hurrni! Nu är jag hemma igen, på plats =) Och min älskade har kommit hem hel och hållen! MYYYYSIGT VA? 

Jag jobbade igår och idag och nu är jag ledig. Måste verkligen vila upp mig nu, har ju jobbat med feber, inte bra! Och mina ögon nu som inte är OKEJ, kanske ögoninflammation? Vem vet? Hoppas inte!


Nu är det på riktigt iallafall.. Höst! Och det innebär tända ljus! Jag har tänt nio st ljus ikväll, jättemysigt faktiskt =)! När det börjar bli mörkt ute så får man faktiskt tända ljus!


 


Nu i veckan har jag fullt upp på kvällarna ;) Men som tur är har vi inspelningsbar box haha.. Måndag ensam mamma, tisdag ska vi kanske hem till Sandra och Fälldin =) MYS! Och på onsdag är det bonde söker fru, och på torsdag är det robinson! SJUKT va mycket jag har att se.. Och till helgen kanske man skulle skrapat ihop lite kräftor =) Ja vi får se!


Imorgon ska jag sova ut, och så ska jag vila och så ska jag kanske hitta på någonting? Men jag borde kanske bara vara hemma? Ja så får det nog bli!


Vill köpa nya vinterskor och nya höstskor. Vill även köpa en ny höstjacka och så vill jag köpa nya heminredningsgrejer =) Haha..

Och så vill jag gå till frissan och klippa mig. Ska hinna med allt så småningen om. Lite snål bara! Ska även skaffa mig en ny mobil. Även där är jag lite snål ;D Vill helst önska mig i julklapp, frågan är bara om jag står ut till dess? Hmm.. Jaja!


Måndag den 5 september imorgon. Kan vi leva med!


BYE

Av Isabelle - 2 september 2011 21:50

Hörrni idag är det 2 september, SHIT, SHIT, SHIIIIIT!

Johan är på kryssning med jobbet och jag är alldeles alldeles ensam.. Eller skulle ha varit! Men jag åkte och våldsgästade syster.. För egentligen skulle jag vara med Tonya och mysa.. Synd att det inte blir av.. Men känner mig inte så pigg, har fortfarande feber och har ondare i halsen för varje dag känns det som! MEN Tonya! Det var jättekul att du kom in till mig på jobbet idag =)!!

Hur som helst, jag har inte uppdaterat er sen i tisdags så här kommer en snabbis!


Onsdag så jobbade jag.. Hmm jobbade jag? Jaa, jag jobbade! Och så var jag ledig på torsdagen.. Alltså igår, och då tog jag det bara lugnt och vilade upp mig heeeela dagen. Jag har blivit ännu mera dagvild, jag vet inte om M-T kan vara boven till detta ;D Haha! Kollade på skilda världar och sen kom min älskade hem och så myste vi, tog igen allt mys vi kommer missa nu i helgen! Hehe åh va fjantig jag är, men jag är så KÄR =) Några dagar känns lite som en evighet i början. Men kom faktiskt på nu att imorgon så kommer han hem imorgon.. Bra att vara ifrån varandra lite?! =) Hur som helst så hoppas jag han har jätteskojsigt! Och så får jag umgås med syster och  smitta henne!

Jobbar även imorgon på dagen, samt söndag. SÅ jag tror denna helg kommer gå snabbt!

Tog inte med mig datorn till mamma, tog endast med mig min tandborste, en uppsättning kläder och..? Tog jag med mig nå mer? Näe, tror inte det! Såå jag lånar hennes dator! =D


SEN VILL JAG SÄGA ATT JAG ÄR STOLT ÖVER PATRIK! Hoppas du läser detta! Som köpte en helt ny dator bara för att min blogg ska gå snabbare att ladda ;) HAHA Ellerhurdå?! Och alla ni andra, gör som Patrik och lägg den som startsida? Hur smart är inte det? Då missar man INGENTING viktigt! ;D


Nu till mitt tillfälliga boende.. MYS faktiskt att komma "hem". Det är ju inte mitt första hem, men det är alltid hem där mamma och syskon finns =) Mysigt liksom. Känner sig alltid hemma där! (även om jag redan saknar min säng, innan jag ens lagt mig). Synd bara ett mammsen inte är hemma =/


Jag är personlig assistent fortfarande (hon har ju stukat/vrickat/brytit handen eller nåt) så jag ska hjälpa henne att byta åt råttorna imorgon! =)


Åh vad ni bryr er? Jag ville bara avsluta med att säga att jag längtar lite till på söndagkväll! DÅ BLIR DET MYYYS!


OCH till veckan börjar ensam mamma söker och bonde söker fru.. LÄNGTAR!

Godnatt och sov gott, nu ska jag leka med syrran! ;D


Btw, bara jag som kom och tänka på "syrran och hunden" eller vad den heter? Låten ;D

Ovido - Quiz & Flashcards