Alla inlägg under mars 2011

Av Isabelle - 21 mars 2011 20:33

Jag har två projekt på gång.. Eller inte bara jag, Johan är också inblandad haha.. Båda projekten är i köket! Projekt nummer ETT är att köpa, sätta in och montera diskmaskin. Projekt nummer TVÅ är att måla om köket.. Det har jag bestämt, och jag bestämde det idag! Nu ska den äckliga blåfärgen BOOOOOOORT! Jag förstår verkligen inte hur man kan vilja ha bäbisblått i ett kök, alltså hallå?! Frågan är bara vilken färg vi ska ta istället.. Om vi vill ha nån färg eller om vi vill ha vitt.. Jag kan tänka mig att det blir vitt, men you never know!


 


Var nyss och tränade puls/medel.. Gick väldans bra måste jag säga.. Känns lite i benen nu såhär efteråt! Måste hoppa in i duschen och fräscha till mig lite.. Sen 22.00 är tvätten klar då ska vi springa och hämta den.. 


Hoppas vi kommer iväg redan imorgon och tittar på färg =) Så kanske jag kan måla på onsdag på dagen?! Skulle nog va snyggt med caffelatte färg, men samtidigt tror jag man kan bli lite less på det? Ja jag har några små planer!! Vi får väl se hur det blir som sagt!


Nu dusch! Imorgon blir det lunchmedel med syrran, sen på kvällen hade jag tänkt att träna med Sandra! Någonstans där emellan ska jag försöka hinna handla färg? Haha..

/Izzuz

Av Isabelle - 21 mars 2011 14:31

Yes yes, det är JAG som är planeraren!! =D Och nu har jag planer igen.. Smider nya hela tiden ;D hehe.. Nu på onsdag har min syster konstert i Birgittakyrkan, så det ska jag nog tvinga med mig Johan på =) Och på tisdag nästa vecka ska jag åka med mamma till bästaste mormor som fyller år! Det är väl det "störta" som händer.. Och ej att glömma festen nu på lördag, Hanna fyller ju år!!

Sen mellan allt det ska jag försöka få in några träningspass och så har vi spekulerat lite på diskmaskin! Såg idag i tidningen att dom hade en billig på Elgigaten.. Blir kanske en sån, vi ska åka och kika imorgon misstänker jag!


Nu till gårdagen! Våran söndag var väldigt stressig kan jag ju börja med.. Så stressig att jag knappt kommer ihåg allt vi gjorde.. Men jag vaknade väldigt trött runt 09.00 och vågade inte lägga mig igen (la mig ju väldigt sent där efter krogen).. För om jag skulle somna om skulle jag inte orka kliva upp sen.. Så jag klev upp och åt lite frukost och städade undan lite från festen.. Sen väckte jag Johan och så tog vi varsin dusch och fixade oss..

Sen bar det iväg mot bowlingen klockan 12.00 Vi bowlade en timme! Premiär var det för pappsen, och han hade nybörjartur och vann alltihopa hehe.. Vi var jag, Johan, pappa, Lena, Robert och Carro =) Victor kunde tyvärr inte följa med =/.. Jaja, jag kom faktiskt tvåa, hade pappa inte haft nybörjartur hade jag vunnit!! Pappa fick även flest strikar.. hehe!


Sen efter bowlingen bjöd bästaste pappa även oss på lunch på Max.. Så vi åt där och sen fick vi snabba oss rejält för vi skulle vara hemma hos Matilda, Kristoffer och Meya klockan 14.00 Och då skjutsade syrran oss hem hit först för att hämta paketen som vi glömde i all vår hast ;D Men allt gick bra och vi kom dit, fick fika och firade Meya! Jag hoppas hon blev glad för presenterna! Hon fick en baddräkt, en klänning och ett memoryspel =)

Sen efter kalaset fick vi skjuts hem av Jacob och Sandra (taaaaaaaack!!!) och sen kollade vi bara på TV, Solsidan och sen började vi kolla på filmen på ettan.. Men jag somnade (så trööööööööööött), så vi gick och la oss och bestämde oss för att se den en annan gång.. Johan låg och läste lite och jag somnade så fort jag la huvudet på kudden hehe om inte lite innan till och med..


Ni får en tråkig bild tills vidare, jag ska be pappa skicka alla bilder, så kan jag lägga upp när jag får =) Om det finns några bra dvs.. =D


 


Har btw klarat mig utan bröd en vecka snart!! Gått väldigt bra! Jag har inget direkt sug efter det ännu.. Kommer till och från liksom.. Idag hittills har jag varit ut i Birsta med syrran och ätit lunch på Charm.. Tog en sallad =) Sen har jag inte gjort så mycket annat.. Jag såg en hylla/bänk, jag väldigt gärna skulle vilja i hallen.. Men det innebär att vi skulle behöva sälja den vi har nu och vi har nyss köpt den så det blir inget av.. Men den andra var så FIIIIN!!! Man kan ju önska iallafall! Hade varit klockrent.. Hmm.. *sur*


Ikväll har vi tvättid och jag ska åka och träna, blir puls/medel med Carro..

Fler bilder från festen får ni se på Facebook..

/Izzuz

Av Isabelle - 20 mars 2011 19:42

Min och Johans lördag var LÅNG och innehållsrik kan jag börja med att säga.. Vi vaknade ganska tidigt (09.30-10.00) och låg och drog oss lite.. Efter det så åt vi lite frukost och bestämde oss för att åka till mamma och lämna deras Mary Kay produkter och så var jag sugen på att åka på stan.. Så vi tog med presentkortet på Stadium om vi skulle hitta något..

Mycket riktigt, Johan hittade en vårjacka =) Mycket mycket fin, den gick på 599 kr så han la till 99 kr själv.. Helt okej för en vårjacka =)

Efter det gick på H&M för vi skulle kolla på badbyxor jag hade sett där, även en tjocktröja.. Han köpte båda =) Han kom ju nämligen på att han hade presentkort även där hehe vilken tur! Blev en svart/grå/vit rutig huvtröja och ett par blåblommiga badbyxor =)!

Efter vår lilla tur på stan så åkte vi hem fixade till oss för fest, lagade middag och sedan kom "gästerna" om man nu säger så =D Sedan drog vi ner på Memento och vidare till Kebabcity och sen hem.. Var hemma runt 02.30, då dök vi i säng!


Nu kommer bilder från gårdagen! =)


Såhär såg jag ut igårkväll =D fjortisposebild och en vanlig egobild!






Fiina Kim och Niclas kom förbi =) Mycket mycket trevligt var det! Hoppas ni stannar längre nästa gång ;D


 

Jag arrangerade en efterfrågad fiskedamm till Patrik =D Speciellt för honom.. Han fick upp en jäger! hehe..


 


Vi spelade lite Oga Chacka, bra patryspel!! Går ut på att det ena laget sjunger en textbit, sedan ska det andra laget fortsätta på samma text.. Vet dom vad som komma skall så får dom kortet som poäng! =)


 

Haha klockren bild! =D Den måste jag bara visa för den var så härlig ;D


 

   

Sen en grej som var HELT creepy! Patrik kan tydligen ALLA melodifestivalvinnare från typ 1979, åh herregud.. Jag blev lite smått livrädd!


Nu ska vi se Solsidan!

Ha en nice söndagkväll!

/Izzuz

Av Isabelle - 20 mars 2011 19:40

Den är riktigt jäkla bra! Jag tror inte att jag kommer kunna vara utan den i framtiden och jag förstår inte hur den kan göra att det blir så bra resultat riktigt. Det jag pratar om är min nya eyeprimer från Mary Kay! RIKTIGT RIKTIGT bra! Pigmenten förstärks så det blir klockrent resultat.. Svart ögonskugga blir äntligen svart och inte grå! Hur bra som helst helt enkelt!! =)

Av Isabelle - 18 mars 2011 22:26

Jag shoppade ju också idag, får jag inte glömma att berätta! Har ju fått ett presentkort på Birsta City på 200 kr så jag förbrukade det idag! Handlar man på Åhléns får man mer för pengarna hehe.. Jag köpte 8 st jättefina gröna formar, typ efterrättsformar och 8 st små mini pajformar (vanliga vita).. =) Och så köpte jag ett rosa blockljus! Fick mycket för pengarna och jag är väldigt väldigt nöjd!! Nu ska det bakas minipajer!! Hihi.. Inte just NU men nu =D haha..

Av Isabelle - 18 mars 2011 22:19

Hejhopp! Fredag idag.. HAHA idag igen?! Eller hur är det nu? Har haft fredag flera dagar nu känns det som.. Stannat upp i tiden eller nåt.. Hur som haver.. Idag skulle jag rasta syrran, och åka till Birsta med Vicki =) Så jag klev upp 10.00 typ. Fick lite smått panik när jag insåg att jag inte hade nån frukost så jag gick till ICA i snöstormen, osminkad.. Tänkte att jag kunde sminka mig när jag kom hem innan vi skulle åka till Birsta.. Så jag gick och handla.. Och väl inne på ICA ringde chefen och frågade om jag kunde komma in och jobba idag.. Och självklart kunde jag det! =) Hehe så jag ringde och ställde in alla möten, sprang hem, slängde i mig frukost, och sminkade mig på 2 minuter.. Sen NÖS jag tre gånger medan mascaran va blöt så jag fick fixa med det (för jag hade ju all tid i världen?).. Skulle komma in på jobbet så fort som möjligt =) Var där till 12.30, och jobbade till 18.30 Sen var vi en sväng på bolaget och Willys! Nu har vi ätit middag, kollat på Let's Dance och snart får vi se vilka som går till final!


Min dag blev väldigt omvänd, men det gick otroligt bra på jobbet.. Hade att göra hela tiden och det gick väldigt snabbt!! Imorgon ska vi sova UUUT, riktigt riktigt skönt ska det bli!! =)


Har ju även beställt en eyeprimer från Mary Kay, den kom idag så imorgon ska den testas.. Jag uppdaterar er sedan om vad jag tyckte!


Har haft stegräknaren på mig idag, den visar nu 7211 steg och 302 kalorier..


Imorgonkväll ska vi ha lite fest, och sen på söndag blir det bowling 12-13 och sedan klockan 14.00 är vi bjudna på kalas =) Lilla Meya fyller tre!


NU Let's Dance!

/Izzuz

Av Isabelle - 17 mars 2011 22:50

Jag måste komplettera med det viktigaste som jag missade i föregående inlägg.. Jag har ju haft på mig min stegräknare idag.. Gick till stan, gick runt på stan, och tränade 90 minuter.. Stegräknaren visar 15693 steg och 786 kalorier.. Ja ve, vet.. Jag tror fortfarande att den visar fel då jag tränar eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska ha den, jag vet inte riktigt.. Idag visade den ändå bättre än förra gången.. Kanske hade rätt idag? Hade den på sidan nu inte fram på benet.. Hmm.. Aja, nöjd iallafall!! =)

Av Isabelle - 17 mars 2011 21:42

Idag är det fortfarande torsdag.. HAHA! Nu trodde ja det var fredag igen.. Helt sjukt.. Men det är mycket som talar för det.. Trots att jag sitter drypande i svett. Åt tacobuffé (typiskt fredag) innan träningen, det var en spännande upplevelse må jag säga.. (VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE FÖR NÄSTA MENING).. Hela tacosen höll nämligen på att komma upp ett antal gånger! Haha fräscht..


Aja, idag började det med att jag vaknade klockan 06.45 typ.. HÖR OCH HÄPNA! Inte så konstigt eller onormalt tänker ni.. Det värsta var ju inte att jag vaknade då, utan att jag inte kunde somna om =/.. Så jag klev faktiskt upp! Nu började jag fundera på om det hände igår? Haha den här dagen har varit för lång! Men samtidigt gått fort.. 


Hur som helst, jag satt vaken och gjorde INGENTING, tills jag skulle gå ner på stan och träffa Tonya! Gick ner 10.30, skulle träffa henne 11.30 så jag fick sitta i solen på navet ett tag..

Inte helt fel..

Men.. Sällskapet.. Det var kanske inte det bästa!


Satt en man där som såg rätt normal ut (till en början), men jag kände igen honom, sett honom där förr tänkte jag.. Och så hade han en vit genomskinlig påse.. (hur den nu kan vara vit och genomskinlig samtidigt?! snarare transparant). Tänkte inte ens på påsen förrän han sparkade till den så det klirrade.. Den innehöll ölflaskor såklart! Jag blev lite smått livrädd och funderade på om jag skulle sätta mig nån annanstans, han kollade lite konstigt åt mig ibland.. Men jag satt kvar!


Och sen kom en kille som såg mer normal ut (även han till en början), och så höll dom på att prata om han hade varit utomlands eller inte för han var så brun, och han skulle åka med bussen, han skulle inte sitta kvar.. Men han stod och snacka med den andra så länge så han missade bussen (sprang efter den men busschauffören körde iväg ändå).. Så han kom tillbaka och satte sig på bänken.. Nu var dom alltså två stycken.. Man såg att dom kände varandra.. Då började han dricka lite öl, den första snubben.. Efter ett tag dök en annan skummis upp och satte sig där han med, då frågade han honom om han hade en öl och så svepte dom hälften var.. Helt sjukt! Då var han inne på andra ölen..


Efter det dök en full tant/tjej/kvinna upp, och hon skrek över hela navet "ÖPPNA EN ÖL, ANNARS SPRÄTTER JAG DEN!!! JAG BEHÖVER EN ÖL NU!! Och så lär de väl komma en snutjävel.." Och då var dom helt plötsligt 4 st (den första, han som missade bussen, han som anlände och kvinnan).. Och där satt jag ensam.. Då reste jag mig och klev utanför busskuren.. Och då öppnade han en öl och skulle bjuda kvinnan, och innan hon ens fick tag i flaskan hade han halsat i sig den.. HELT SJUUUKT!! Äckligt! Hur som helst.. öl 3.. Sen vinglade han till soptunnan, (gjorde han efter alla flaskor) och slängde dom.. Sen som tur var kom Tonya och jag kunde gå därifrån! Vet ni vad som var pinsamt såhär i efterhand? Att jag verkligen måste ha suttit och stirrat på dom, eftersom jag såg ALLT dom gjorde haha!


Ja då gick vi på stan, och kollade runt, problem med vad vi skulle äta om vi skulle äta, så vi tog bussen hem till Johan och mig och åt här =).. Sallad och kycklingnuggets.. Sen bestämde vi oss för att åka på Biteline och äta tacobuffé, så jag åt utan bröd =) Blev som tacosallad.. Gott, gott..

Btw, pinsamt värre! Jag var HELT säker på att det stod på restaurangchansen kupongen att det endast var på Bitline vid järnvägen man fick använda den, så vi åkte dit.. La i 40 kr i parkeringspengar (25 kr/timmen, 100 kr/dag), och sen när vi gick in sa dom att det inte var där.. Dom hade ingen bufféjävel! Så vi la i pengar i onödan.. Men vi stod kvar på den parkeringen och promenerade till Köpmangatan till "rätta" Bitelinte.. Hmm, pinsamt! 


Sen åkte jag och träna med Sikström, station/medel 90 minuter blev det.. Och nu sitter jag här, fortfarande svettig! Så här kommer något ni aldrig någonsin tidigare skådat ;D En SVETTIG egobild.. HAHA!!


  


Le lite i kameran då, det är roligt att träna!!


  


Och här är mina hälsockar jag har på mig idag, FIIIN färg, måste visa upp dom!! Jättejättefina, fick dom av mammsen när jag fyllde år =) blått inte helt otippat! Men dom är väldigt färgglada, gillar jag!! =)


  

Sen testade jag min nya ögonskugga idag.. Vet inte om jag nämt att jag köpt en ny men jag har köpt en grön, en svart och ett diamond powder som man kan lägga på för mer glitter.. Jättefint blev det!! Inte så klockrent med blixt på nära håll.. Aja, fint iallafall!


  

Och en upptäckte jag att våran "svartbruna" TV-bänk verkligen blir brun när solen lyser på den.. Seeer ni, sjukt brun! =D Och så när luckorna är svarta syns det extra mycket!


  

Ha en bra kväll, nu duschen!!

/Izzuz 


PS. Brödförbudet går strålande.

Ovido - Quiz & Flashcards