Alla inlägg under mars 2011

Av Isabelle - 2 mars 2011 15:40

Gårdagen blev lite annorlunda hehe, blev inget besök hos mormor, hon hann åka innan vi hann komma dit! Så det blev Birsta en sväng med pappsen och syrran istället, pappa bjöd på lunch =)!


Idag har jag städat lite och håller nu på att fixa naglarna. Så jobbigt att skriva långsamt, för skriver jag snabbt förstörs dom för jag träffar med naglarna på tangentbordet haha! Och det är så jobbigt att vänta på att det första laget med lack ska torka! Jag är så otålig ;P.. Snart dags för lager 3.. Sen får jag se vad jag ska dekorera med, om jag ska testa några av mina nya stickers kanske.. Dekorera tumnaglarna.. Vi får se =)!


Jag ska fixa lite till här nu innan tjejerna kommer ikväll =) Städa, städa.. Dumma dammet syns på svarta möbler ;) Var ju 4 dagar sedan vi dammade, så det var dags igen.. Blommorna vill nog också ha sig en slurk vatten, dom ska ha vatten hela tiden, jag tror jag köpte för jobbiga blommor ;D Eller är alla blommor så?! Aja nu fix, fix.. Ni får nog några bilder ikväll eller imorgon! =)

/Izzuz

Av Isabelle - 1 mars 2011 13:04

Idag är det första mars! Tiden går snabbt när man har roligt! Den 5 mars har jag haft körkortet i 2 år! Apropå det så var det poliskontroll i granloholm idag, fast på fel sida så jag och syster missade den.. Hon åkte dock den vägen hem, spännande om hon fick stanna ;P Synd jag inte var med, har aldrig varit med om nåt sånt där hehe..


Har iallafall tränat ett lunchpass nu =) Väldigt bra var det.. Hög musik och bra rörelser till musiken.. Tränade dock utan skor så jag gled runt lite, vågade inte RIKTIGT ta ut svängarna som jag brukar men jag blev svettig och det är väl det som räknas! Ikväll hade jag även tänkt att gå på styrka/medel och station/bas.. Så jag hoppas jag orkar pallra mig iväg på båda! För imorgon blir det ingen träning, nästa träning blir isåfall på torsdag =)!


  


Nyfikenheten börjar även smyga sig på mig gällande deklarationen.. Jag är lite lur på om jag får tillbaka eller om det blir restskatt.. Jag har alltid fått tillbaka tidigare, så det borde väl bli så även iår tycker jag =) Då är jag ju även nyfiken på hur mycket.. Om vi snackar någon hundring eller någon tusenlapp? Aja, senast den 15 eller 16 april (kommer inte ihåg) ska man ju ha fått deklarationen så då vet jag.. Nära nu ;) Dom börjar ju skicka ut den i slutet av mars..


Vill ha lite mer färg på min blogg känner jag.. Undra om jag ska byta färgtema helt? Hmm, nu måste jag känna efter.. lite sommar skulle behövas! Vi får se om det händer något nytt! Duschen nu iallafall! Sen blir det att försöka hitta igen mormor på sjukhuset =) Sen vet jag inte.. Träning ikväll som sagt.. (Förhoppningsvis)..

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards