Alla inlägg under mars 2011

Av Isabelle - 17 mars 2011 08:03

Blandade känslor.. Det känns lite som fredag, jag känner att det borde vara helg imorgon.. Men imorgon är det tydligen fredag! Det känns dock som en veckodag när jag tänker på kvällens träning.. För jag tränar ju vanligtvis inte på fredagar.. Och det blir inget undantag imorgon hehe.. Så jag har helg fast ändå inte!

Åh jag är jättesugen på att äta en "liten meza" på restaurangen på stan som ligger mitt emot Ur&Penn.. Jättejättegott är det ;P Vi får se hur det blir med det =) Ska höra med Tonya hur vi gör, annars äter jag lunch innan jag går ner på stan..

Jag tänkte som sagt gå ner.. Hoppas bara inte det är så KAAALLT! 


 


Vilken barnsligt fin bild jag fick ihop i Paint =D..


Igårkväll tränade jag två pass.. Haha smart jag var! Jag smsade Johan och skrev typ "kan du hämta mig 17.30? Jag vill träna två pass :)". Och så ringde han innan träningen 16.30 och så bekräftade jag tiden.. Men då tänkte jag aldrig att det var fel tid, hur skulle jag hinna två pass mellan 16.30-17.30? Nä just de hehe.. Så stackars Johan var ju där klockan 17.30 och stod och vänta, sen gick han ner och såg att jag fortfarande tränade.. Men jag snabbade mig ut så jag gick direkt när konditionen på det andra passet var slut. Men då hade han hunnit hem så han fick vända och åka tillbaka.. =/ Knäppt jag tänkte.. Hur kunde jag vara så säker på 17.30?!? När jag visste att det första började 16.30? Hmm.. Aja, jag tränade iallafall..


Kort sammafattning av passen.. Första passet var ett dans fuego pass.. Mycket roligt när man kom in i det faktiskt. Lite svårt att se alla rörelser eftersom vi stod längst bak, och det är ju massa olika benrörelser. Det är ju latindanser typ.. Men de va kul! =) Skulle jag kunna gå på igen! Svettig blev jag också..

Andra passet var styrka/medel, vanligt pass, inga konstigheter.. Ledaren på det passet är sjukt bra =) Bra rörelser och man kan ta ut sig totalt.. Gillar jag! =)


  


För er som inte vet hur en apelsin ser ut! Haha!


Brödförbudet funkar bra! Inget avbrott än.. Hållt mig hur många dagar då? Tre om jag räknar med hela den här dagen? Hehe.. Aja bra iallafall! =) Åt en apelsin nyss... Alla i den där påsen jag köpte va jättegoda och saftiga.. Inte sådär torra och sura.. Dom var jättejättegoda! =) Men nu börjar dom som är kvar (två) bli skrupliga så vi måste nog äta upp dom idag.. Men tar darlingen en och jag en  så är dom borta sen! =) Dom borde ju inte hinna ruttna till ikväll? haha..


Have a nice day.. =)

/Izzuz

Av Isabelle - 16 mars 2011 14:00

Jag har bestämt att jag måste gå ner en massa i vikt, en gång för alla.. Bestämde jag iof för länge sen, men nu är jag SERIÖÖÖS.. Ska räkna kalorier igen, då funkar det bra! Jag åt en banan till frukost, och vet ni hur många kalorier den jävla bananen innehöll?! 100!!! Fattar ni?! 100 st kalorier i en banan! Helt sjukt! Och bananer blir man bara hungrigare av! Jag blir mätt av apelsiner, och dom innehåller bara typ 57 kalorier.. Konstigt det där.. Bananer är inte så fruktansvärt nyttiga heller, nå konstigt fett i + allt fruktsocker.. *suck*.. Kalorier hit och kalorier dit! Vill man gå ner i vikt så äre väl bara till att börja räkna.. Äter på tok för mycket! Och på tok för mycket onyttigt! Mitt brödförbud går iallafall bra.. Åt inge bröd igår och inte idag heller för den delen.. Hållt mig två dagar nu..

Tänker ju på pizza, kakor, och sånt för jämnan när jag försöker låta bli, men jag har ju ändå hållt mig.. Bara jag klarar mig någon dag till så är jag odödlig! HAHA! Man kan ju hoppas iallafall..


  

Hur kan denna oskyldiga lilla banan innehålla HUNDRA kalorier?! Ofattbart!


Åh vilket tråkigt inlägg tänker ni, och ja det kanske det är.. Men jag har nå så FRUKTANSVÄRT tråkigt just nu.. Tog en promenad till ICA förut och köpte ett batteri till vågen. Det skulle jag aldrig ha gjort! Ville inte väga mig, FY! Blev iallafall mer motiverad, eller uppgiven.. Ja jag vet inte.. Har bestämt mig nu iallafall.. Synd bara att alla ska fylla år, det innebär kakor och tårta och grejer som jag är svag för.. Får försöka låta bli ändå!


Tjat, tjat, tjat.. Ikväll ska jag träna.. Hade tänkt mig fuego och styrka/medel. Måste tvinga iväg mig på båda!

Ha en nice dag! Jag är på dåligt humör!

/Izzuz

Av Isabelle - 15 mars 2011 18:20

Idag fick det bli städdag faktikst.. Blev ingen promenad! Tränar imorgonkväll istället! Då ska vi testa det nya Fuego-passet =) Så idag dammtorkade jag och dammsög.. Så skönt när man dammsugit för det känns verkligen fräscht! Man ser hur alla stora äckliga dammråttor åker rätt in i dammsugaren! Hihi..  Och så är det så lättsamt när vi har lite grejer på golvet, vi har ju många öppna ytor! Skönt! 

Till lunch idag åt jag med syrran i Birsta, åkte dit efter städningen. Där åt jag kycklingsallad.. Sen till middag åt Johan och Julia kycklingnuggets med ris och currysås.. Och jag åt samma fast jag bytte ut riset mot sallad =) Kändes lite nyttigare iallafall..


Och idag, när jag städade, så lyssnade jag på musik i vanlig ordning. Men när jag skulle gå och hämta dammtrasan så gick jag förbi den stora högtalaren till höger om TV'n så lät det ingenting ur den.. Knas.. Så jag tittade bakom om det var någon kabel de var fel på, och det var det! Såhär såg det ut!


  

 

Haha hela koppargrejen som ska ge ström var utanför! Inte konstigt att det inte lät någonting! Så då skulle jag vara händig och sätta tillbaka den, så jag fick lite vägledning via telefon av älsklingen (tur han är elektriker). Och då skulle jag tydligen skruva på den svarta muttergrejen och så skulle kabeln in, och när jag skulle sticka in kabeln så började koppartrådarna spreta åt alla håll så jag fick försöka böja till dom igen mot kanten där, och sen snabba jag mig och stack in, och då lät det ju ur högtalarna.. Så skruvade jag åt, och sen var det tydligen bra igen! Hehe snacka om händig ;) Tror jag nog inte att vem som helst skulle ha klarat av! Eller?! Hehe..


Aja, imorgon blir det Fuego.. Sen ska jag nog även gå på styrka medel.. Väldigt bra pass imorgon! Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan och MYYYSA =) Ikväll ska jag se på Sofias änglar..

/Izzuz


Av Isabelle - 15 mars 2011 11:18

Haha jag har varit utan bröd en natt!!! Lycklig jag var när jag vaknade, men sen kom jag på att, det är ju alla, varje natt! =D haha.. Aja, =) Nu ska jag äta frukost, frukost utan bröd är faktiskt helt okej =) Kan va fil, kan va yoghurt (MUMS), kan vara frukt, kan vara en massa saker..! Helst med ramlösa om man frågar mig. Eller tropisk juice men det har vi inte hemma nu för den har jag råkat dricka upp =)..


Sen vill jag även tillägga att det är äckligt svårt att ta sig ut på promenad själv! usch! Plus att det är äckligt dammigt här hemma nu, jag måste damma och dammsuga, antingen idag eller imorgon.. Vore bra om jag gjorde det idag, men jag vill ut på den där promenaden nu på morgonen också.. 


Nu ska jag äta frukost! Den är efterlängtad.. Brukar inte äta frukost så ofta! Men ska försöka få det till en rutin!

/Izzuz

Av Isabelle - 14 mars 2011 20:49

Hej jag är en trevlig, pratglad tjej som söker promenadkompis till imorgon! Haha, visst lät det lockande? Svårt att motstå? Nä skämt och sido, är det någon som är sugen på att ta en prommis så kan ni ju höra av er =) Annars får jag tvinga ut mig själv helt enkelt..


Jag är även sugen på att gå på Friskis&Svettis Aerobicslördag.. Någon annan som är sugen på det? Jag vet iallafall att Magda ska gå, inte fyskamm ;D Det är säkert skitkul! Tre stycken aerobicspass, lunch och fika där emellan någon gång.. Mycket träning =) Pågår lördag den 2/4 10-15.. Kostar 100 kr.. Lätt värt det om man frågar mig! Lär ju bli ganska svettig!


Var även på träning nyss, puls/medel, blev en besvikelse.. Men fortfarande helt okej.. Det var ett bra pass, men inte lika bra som det som egentligen skulle ha varit.. Ledaren som skulle haft det var sjuk eller bara borta, hon var iallafall inte där, så det var en annan ledare.. Aja, blev svettig och fick träna =) Tur de iallafall, får gå på det andra passet nästa vecka istället!! Imorgon ska jag ju försöka mig ut på en promenad som sagt, och så är jag sugen på träning. Ska se om Sandra ska iväg, så mycket lättare att komma iväg om man vet att någon annan ska dit!


I lördags var vi hos Tonya och Christian på middag i deras nya kök.. RIKTIGT snyggt och stilrent har dom det! Även väldigt praktiskt, många bra planlösningar och öppna ytor.. Mycket myckt fint, och middagen var otroligt god =) Både Christian och Tonya är jätteduktiga på att laga mat! Och så kollade vi på melodifestivalen! Jag tyckte väl att låten som vann var helt okej, bland dom bästa som var med i finalen.. Går nog bra för den ska ni se!


Aporpå melodifestivalen.. PANIIIIIIIIIK!! Jag fick för mig för någon dag sedan att kolla upp när Eurovision song contest äger rum, och det är ju tydligen 14 maj, och deltävlingarna är 10 och 12 maj.. Och tro på fan! Vi kommer hem från Mallorca den 14 maj klockan 20.00 någon gång landar vi! Då ska vi hitta väskan och ta oss hem. Det innebär i praktiken att JAG KOMMER MISSA DELAR AV EUROVISION SONG CONTEST!! PANIIIIIIIIIK!!! Haha.. Jag som tänkte att det alltid är sent, det brukar ju oftast vara runt den 23-24 nån gång.. Aja, sånt får man ta, vi missar början.. Överlever kanske det!


Nu i veckan ska jag bara träna och äta nyttigt och ha kuuul tänkte jag! Till helgen blir det också kul ;D Då ska vi på lördagen ha fest för Magda som fyller år veckan därpå. Sedan på söndagen ska vi bowla, då blir det jag, Johan, pappa, Lena, syrran, brorsan och Robert.. =) Ska bli jättekul hehe.. Direkt efter bowlingen ska vi åka till Matilda och Kristoffer och fira Meya som blir hela 3 år gammal!! =) Så helgen är fullspäckad!


Har även infört brödförbud igen, tills jag åker till Mallorca är det tänkt! Så nu får ni inte fresta mig med godsaker.. ;P Allt bröd är förbjudet! That's it! Det innebär även kakor etc.. Och chips och godis.. Inget av det får jag äta! Ska ju på två stycken all inclusive resor så kan behövas lite brödförbud innan det känner jag ;P Jag tror jag kommer sakna pizzan mest ;)



 


Nu måste jag hoppa in i duschen.. =) Ha en bra kväll alla, så uppdaterar jag er nog igen imorgon!!

Godnatt!

/Izzuz 

Av Isabelle - 11 mars 2011 19:20

Fredag idag, det innebär helg faktiskt! Helgen bjuder på jobb, melodifestivalen och jobb =) En helt okej helg!


Jobbet gick väldigt snabbt idag kändes det som, hade mycket att göra hela tiden, skönt det så man vet va man ska göra hehe.. Leverans idag, och så skulle vi fixa med bokrean, nu är det ju ta tre betala för två =) Mycket bra..

Lunchade med Eva idag, mysigt med sällskap, vi åt på IKEA, så jäkla bra pris på mat där och riktigt gott ät det, och man får lagomt mycket med mat, man blir mätt! =) Kanonju! Kan verkligen tipsa om den grillade kycklingen ;D


Har även fixat några presenter, jag tror alla jag känner fyller år nu i mars/april/maj, så det är bara till att handla hehe.. Och jag gillar ju att ge bort presenter, och jag ÄLSKAR att få presenter haha!


  


Ja, som sagt presenterna till en människa avklarad.. Nu har jag fyra kvar att lura på.. Men jag tror jag har en plan ;D Så får vi se om det blir bra eller om det blir obra ;D hehe..


Nu ska jag kolla på postkodmiljonären, sen Let's dance =) Myskväll med älsklingen, fruktsallad och ostkaka! MUMS!


Åh måste berätta, Johan var så sööt! När han var och åt på lunchen så hade dom Vimto (min favvodricka) där så han köpte med en hem åt mig.. Världens sötaste hehe!


Och så kom jag på världens bästa ordvits i bilen, att om man är nyanställd på MAX eller Mc Donalds så kan man säga att man är nyburgare (nybörjare) HAHA! Jäkligt kul ellerhur?! =D


Nu börjar det på TV'n ;D

Trevlig helg!

/Izzuz

Av Isabelle - 9 mars 2011 18:37

Min onsdag har bestått av jobb, jobb och lite jobb.. Sen åkte jag buss hem och sen var det KVÄLLEN! Hehe.. Nu har jag ätit varma mackor och sitter och gömmer mig i sovrummet =) Johan har grabbkväll med Stoffe och Sebbe, lika bra jag sitter här inne annars kan dom väl inte fokusera på filmen! Haha!


Idag har jag gått 6049 steg än så länge, blir nog inte många fler för jag hann inte med någon träning.. Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig på tv4 play, sen ska jag se halv åtta hos mig klockan halv åtta och efter det ska jag kolla på Sveriges mästerkock! Sen vet jag inte vad jag ska hitta på, finns inte så mycket att göra i ett sovrum!


Även morgondagen består av jobb till största delen, sen blir det hem och lägga sig, för fredagen består av jobb =) JOBB JOBB, det är BRAA! I like jobb =)

Mer uppdatering än såhär får ni inte, för nu måste jag sätta igång med halv åtta hos mig, annars hinner jag inte se alla avsnitt!

/Izzuz

Av Isabelle - 8 mars 2011 17:25

Jag har ett STORT bekymmer hehe.. Vart kommer låten ifrån? Känner igen den så fruktansvärt, men är det någon reklam eller är det melodifestivalen eller vad är det?! HJÄLP MIG!!



Ja det är den stora frågan, jag hoppas någon kan hjälpa mig hehe jag får nervfel!


Idag har jag varit på lunch med pappa och syrran på stan, sen blev det Birsta.. Stegräknaren visar endast 4880 steg.. Tror dock jag har på mig den fel ibland, jag måste läsa om det där vart den ska sitta och hur, för ibland visar den bra mycket mer, när jag haft den som ja tror man ska ha den.. Hmm, aja, jag ska forska lite kring det där!

Här kommer bilder från idag, nästan roligast så =)!


Först vill jag berätta om världens bästa tandkräm! Eller världens bästa vet jag inte men världens mest fräscha! Den innehåller MUNSKÖLJ hör och häpna! Den är faktiskt riktigt riktigt bra, känns jäkligt fräscht efteråt. Ska aldrig mer köpa billig tandkräm! Den där ska jag köra stenhårt på hehe. Har dock en till som vi ska prova när den där är slut! Men den är favvo, näst efter bamse som man hade när man var liten ;)..


  


Sen bytte jag från den här stora säckiga handväskan.. (Vinter handväska som det rymms med grejer i, vantar etc..)



Till den här lite mindre väskan.. Jag vill köpa en ny vit =) Men har inte dykt upp någon än, så jag fortsätter i svart tema! Även lite mer sting i denna, om det nu kan vara sting i en handväska! =D


 

Såhär sminkade jag mig idag, fick bli svart ögonskugga.. Gillar jag nästan bäst tror jag =)!


 


Ännu en egobild..


 


I Birsta med sikström.. Jag åt tacotallrik och hon åt kycklingenchiladas =) Båda var mycket goda..


     

Avslutar med två bilder på Sikström.. =)


     



Det blir ingen träning ikväll, dåligt jag vet! Haha.. Men det blir två pass imorgon som bestämt.. Jobbar ju även imorgon 9-15 =) Mycket mycket nice om man frågar mig!!


Så nu hoppas jag ni kan hjälpa mig med låten!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards