Alla inlägg under juli 2010

Av Isabelle - 21 juli 2010 14:52

Ja idag har jag fått kvalitetstid med pappsen! Först solade vi 2 timmar, det var faktiskt sol. RIKTIGT nice.. Min lediga dag hehe.. Sen så åkte vi till Media Markt.. Pappa lämnade in sin trasiga dator för 8 veckor sedan.. Då sa dom att det skulle ta 2-4 veckor.. Men det har tagit 8 och han har fortfarande inte hört när den skulle komma så nu fick han en helt ny dyrare + en extern hårddisk! RIKTIGT bra service må jag säga! Han som stod i servicedisken va riktigt riktigt trevlig och gjorde allt för att pappa skulle bli nöjd.. Tack ska dom ha! 


Nu har vi även boende under stamrenoveringen. Först blir det 3 veckor hos mamma, sen en vecka hos pappa, efter det 3 veckor till hos mamma, sen flyttar vi hem för då är dom färdiga.. Får vi se om vi åker till Stockholm en sväng också om det inte blir utomlands någonstans.. Och till hösten blir det en kryssning med Johan och Klara.. Det ska bli NICE!


Om en timme slutar Johan då hämtar han mig så vi ska åka och handla, och sen blir det hem och laga mat.. Ikväll blir det antingen en promenad (som jag ännu inte tagit dag) eller också blir det en film.. Som vädret är nu så röstar jag för film, men vi får se vad som händer.. Skulle verkligen behöva en promenad.. Jag har faktiskt rört på mig lite iallafall.. Kastade frisbee med pappa hehe..

/Izzuz

Av Isabelle - 21 juli 2010 10:08

..sola fast det är molnigt? Det sägs att solen tränger igenom molnen och att man blir brun ändå men det tar längre tid.. *suck*.. DESPERAT!! Kan man gå på Birsta fast man jobbar där varje dag? Svar: NEJ! Så less på Birsta?! Skulle vara roligt att gå på stan som omväxling? Kolla lite på Åhlénsrean där nere.. Ja, det är ett alternativ.. Sen kanske jag ska gå till Johans jobb lagomt till 16.00 så åker jag med honom direkt och handlar.. Och så har jag fått promenaden.. Annars så går jag ut till Birsta en sväng, men jag gillar inte Birsta-shopping längre.. Men skulle kunna äta lunch med Sikström, det lockar ju lite.. Men Blir förmodligen stan, sen prommis till älskade Johan!

Undra hur många steg det blir idag då.. Ska jag ta en promenad kan det ju bli några stycken.. Här hemma vid datorn blir det inte många kan jag lova..

Ska kanske även höra med pappsen vad han hade tänkt att göra.. Hmm, öppen för förslag så att säga!

Berättar ikväll vad som hänt!

/Izzuz

Av Isabelle - 20 juli 2010 20:13

Eva trodde jag skulle gå 12122 steg om dagen, själv trodde jag runt 6500.. Jag gick faktiskt 11825 steg. Men det står den på nu, plus att jag gick säkert runt 100 steg imorse som inte kom med för att jag inte hade den på mig.. Men man ska gå 10.000 minst och det gör jag ju på en dag, så det känns väldigt skönt! Trodde jag gick mycket mindre.. Då blev jag helt plötsligt mycket mer motiverad! Undra då hur många det blir påväg till Birsta och tillbaka.. För det är ju ca 9 km säger vi, och då är det 9000 meter och jag tar väl steg som är va 60 cm.. Då blir det nästan 18000 steg, om man räknar med 50 cm kliv.. Och går man då båda vägarna blir det drygt 24000 steg.. Plus 11000 på jobbet.. 35000 steg.. OMG! Det är mycket bra, det har jag gjort några gånger.. Men imorgon jobbar jag inte, så vi får se vad som händer.. Om det blir en promenad kanske..


Vet inte hur det är med vattnet nu men man kan ju hoppas på att det fungerar! skulle behöva ta en dusch senare.. Undra hur vädret ser ut imorgon.. Enligt SMHI så ska det vara regn och moln.. Hmm, då blir det nog en promenad! Så kan jag räkna steg också och känna mig duktig!


Nu blir det till att slappna av ett tag tror jag, sen vet man inte vad som händer.. Men ska nog sova tidigt ikväll, är så trött på kvällarna!

/Izzuz

Av Isabelle - 20 juli 2010 09:42

Ett litet inlägg bara om hur fruktansvärt less jag blev nu på morgonen.. Gick på toa, sen skulle jag tvätta händerna och borsta tänderna.. Fanns inge vatten! Tur jag hann spola iallafall.. Fel att säga till innan att dom ska stänga av vattnet?! Ja lagomt less iallafall.. Nu har jag hårspray och grejer fulla händerna som jag inte kan ta bort, snart har jag även foundation och annat smink på dem.. Och så tänkte jag ha en vit tunika idag.. Går ej om jag inte kan tvätta händerna.. Det får bli svart!

Nu ska jag iallafall sminka mig och göra mig klar.. Sen lägga ner lunchen och gå ut..


Idag får vi föresten se hur många steg jag tar, inte tagit på mig den än, men hittills är det väl runt 100 i lägenheten kanske.. Men nu åker den på!


Let's go!


Eva gissade på runt 12000 det tror jag blir väldigt mycket, jag gissar själv på 6500 typ.. Aja vi får se! =D

Ha en bra dag i solen allesammans! /Izzuz

Av Isabelle - 19 juli 2010 21:13

Måndag avklarad, ÄNTLIGEN! Tuff dag idag.. Iallafall sista timmarna.. Från början gick det otroligt snabbt, Magda och jag jobbade på som bara den med rean.. Timmarna bara flög iväg! Men sen från 16.00 gick det seeegt! Jobbar bara imorgon sen är jag ledig..

Idag har jag ätit bra, nu blev det en fruktsallad till middag.. Mumsigt värre! Jag åt banan, päron och vindruvor.. Har även köpt nektariner eller vad dom hette, och så har jag köpt äpplen och en ananas.. Riktigt gott! Mums mums..


  

Upptäckte nu att jag hade blod fulla tummen utan att det gjorde ont där.. För det berodde tydligen på att jag hade ett sår i ansiktet som jag petat i så jag fått blod på tummen.. Haha inte så konstigt att det inte gjorde ont i tummen då!


Idag köpte jag iallafall en stegräknare. Imorgon blir det att testa den, får jag se hur många steg jag tar på Åhléns om dagarna.. Men den börjar inte räkna stegen förrän man gått 6 st, så det inte ska bli fel om man bara råkar vrida sig eller göra något annat.. Utan den räknar efter att man gått 6 steg, men då räknar den med dom 6 stegen också.. Så man tappar inte dessa steg.. Bra det hehe.. Ska bli spännande att se som sagt! Sen får ni höra imorgon hur många det blev ;)..

 Såhär ser den ut.. Jag köpte den på Kjell & Company.. 129 kr tror jag att jag fick den för.. Kommer inte riktigt ihåg, jag gav ut min mail och så fick jag 10 kr rabatt.. Haha!


  


Nu blir det duschen ikväll igen, sen ska jag lägga mig tidigt.. Imorgon jobbar jag 11-18, rätt skön tid ändå tror jag.. Vi får se imorgon hur det känns.. Då jag ska gå på som bara den hehe.. Pinsamt om det inte blir nå många steg! Så nu kommer jag gå bara för att gå, så det är nog en bra hjälp kan jag tänka mig! Känns bra än så länge iallafall!

Godnatt och sov gott alla mina bloggläsare!

/Izzuz

Av Isabelle - 19 juli 2010 09:40

Mår bättre tror jag.. Den blandade torr och slemhostan är nu bara slemhosta! Det är nice ;) haha.. Halsen blir alltid värre framåt natten men på morgonen är den helt okej faktiskt.. Känns lite men inte mycket! Även lite snorig men det hör till! Så är mitt tillstånd nu iallafall!


Idag är det som sagt jobb 12-20, sen lite shopping före och efter.. Åker ut med mamma runt 10.30 typ, och då ska vi strosa runt lite innan jag börjar.. Sen efter blir det lite shopping med älskade.. 



Idag börjar även mina 2 nyttiga veckor, än så länge har det gått bra! Haha och då är klockan bara snart 10.00, mycket hinner hända ;).. Hör av mig ikväll om hur det gått idag med allt och om jag hittade någon stegräknare..


Föresten, en bra låt.. Eminem - Not afraid..




/Izzuz

Av Isabelle - 18 juli 2010 20:49

Jag har mycket att berätta om, massa onödiga saker.. Och kanske även roliga saker! Igår var vi hos Stoffe och Madde, grillade och myste på.. Riktigt nice var det, det måste vi göra om! Jag var chaufför och tog det lugnt med halsen, näsan, dvs förkylningen! Och det känns faktiskt lite bättre idag, men man märker att så fort man står i kassan och pratar mycket blir det genast sämre..

Aja så mår jag nu, kanske ännu bättre imorgon!


Idag gick jobbet väldigt snabbt.. Även igår, förutom de sista två timmarna.. En timme gick lite segt idag, men sista timmen gick väldigt snabbt.. Blev lite strul och många kunder och då går det undan.. Blev övertid 4 minuter hehe.. Ingen fara på taket! Hade som tur var inte bråttom idag! Efter jobbet åkte jag hem och då var middagen serverad, och sen så åkte jag vidare med Johan till mammsen och var lite social..


Jag shoppade även idag, köpte 7 filmer, en hamburgepress, servetter, skyltar 2 st till blomkrukor och ansiktsmasker 2 st.. OCH JAG MÅSTE TILLÄGGA!! Jag blev KÄÄÄR i en väska på Willys.. Nå så fruktansvärt kär!! Den var så jäkla snygg.. Jag måste kolla på den igen imorgon.. Synd bara att den är rätt liten och kostar 300 kr.. Men skitsnygg är den! Jag måste känna efter hur det känns, får plånboken plats i den så är det ju helt okej ändå! Mer än så behöver man ju inte.. Men det ska jag luska vidare i! Måste åka och kolla på den igen imorgon!


Imorgon jobbar jag 12-20, vet inte vem jag stänger med.. Undra vem det kan vara..? Hanna kanske?! Det vet man aldrig, jag stänger iallafall hehe.. Efter det blir det att kolla på väskan.. Se om jag vill ha den! 


Jag är ledig nästa gång på onsdag, då blir det mys med Sikström, får vi se vad vi ska hitta på.. Kanske även blir en uteservering tisdag kväll.. Ja, vem vet?! Lite shopping på dagen kanske? Bad? Sol? Hmm, skulle regna tror jag.. Bad ändå?! Gå på stan.. Åh va länge sedan jag var på stan.. Vill in på Åhléns där och köpa en grej som vi hade slut på, som är på rean.. Ska se om den finns där! Skulle vara niceigt värre!


Nu blir det dusch, sen kanske ett avsnitt av Supernatural och efter det sova.. Imorgon börjar jag gå på diet och det ska jag göra 2 veckor.. Ska vi se hur det går.. Ordet diet är ett bra ord! Haha! Det använder jag rätt ofta i dessa sammanhang! HAHAHA men det kanske inte är så konstigt.. Aja, nog om det.. Ska även införskaffa mig en stegräknare tror jag, så kan jag uppdatera er om hur många steg jag tar om dagen.. Det sägs att man ska ta 10.000 för att kroppen ska må bra.. Jag kommer väl upp i 2500 HAHA! Vi får se.. Isåfall blir det låååånga promenader på kvällarna.. *suck* Ska försöka iallafall.. Kanske skulle gått 10.000 om dagen i 2 veckor också.. Som rivstart, sen kan jag ta det lite lugnare men ändå fortsätta och hålla i det där! Hmm, bra idé! Pepp, pepp.. Motiverad än så länge!

Nu duschen! Godnatt!

/Izzuz

Av Isabelle - 16 juli 2010 20:57

Fredagen är snart avklarad.. Frågan är vad som händer ikväll. Blev mycket glatt överraskad då Bella frågade om vi skulle ta en promenad.. Mycket roligt! Men tyvärr så är jag förkyld och hängig så jag måste nog hålla mig inne och vila.. Jobbar ända till på onsdag också, men vi tar det en annan dag! Och så är det fest hos Sikström, men den är nog inte heller bra för förkylningen.. ÅH VA TRÅKIGT ATT VARA SJUK!!! 


Till middag blev det pizza, blev dock inte som jag tänkt mig.. Inte nöjd, men Johan gillade den som tur var.. Imorgon blir det nog grillfest hos Stoffe, nice nice må jag säga! Då blir det att fira Magdas semester en sista gång.. Nästa helg firar vi att hon är tillbaka från semestern! Haha alltid nåt att fira! =D Jag är nämligen ledig nästa helg ;).. Tro det eller ej, men SHIIIIT va skönt!


Kanske blir en film ikväll bara och lägga sig tidigt, somnade en stund på lunchen i fikarummet, och fick ej sova inatt pga hostan så det kan behövas..

Tråkigt inlägg, märkte det haha, jag skriver igen när jag har något vettigt att säga!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards