Alla inlägg under juli 2010

Av Isabelle - 2 juli 2010 07:01

Rätt svar i gårdagens rebus var "Sikström" HAHA, ja den var rätt intern.. Jag drev med hennes namn som vanligt.. Så Linnea ditt svar var tyvärr fel.. Men det var ganska långsökt så det var inte så lätt hehe men bra gissat där på "Fiskvatten" haha!


Ska snart börja värma locktången, sen ska jag sminka mig. Men min foundation är slut, har beställt men vet ej om den hinner komma innan helgen. Fick sms igår om att dom skickat mina varor.. Så kanske kommer idag med lite tur.. Annars får jag dom väl på måndag! Det får bli en foundationlös dag idag hur det nu ska gå! Hade iof ingen igår heller men idag är det fest!


Jobbar 10-18, kom gärna in och heja på mig!

/Izzuz

Av Isabelle - 1 juli 2010 22:35

Jag MISSBRUKAR frasen "Ja men visst".. Jag lägger även ihop det och säger det rätt snabbt, "jamenvisst!" haha.. I kassan kan jag säga det 2-4 gånger till samma kund.. Det är HEMSKT.. Jag tänkte på det idag.. Och sen kommer nästa kund då börjar jag igen.. Jag måste SLUTA med det.. Haha så fult.. 


Jag har en rebus till er.. Ska se hur många som kan lösa den.. Jag vet iallafall att en borde kunna detta!


   +     - t =  ?


Den första bilden är lätt om man förstår den andra bilden.. Och den andra bilen är lite lurig.. Men någon kanske löser den! Lycka till!

/Izzuz

Av Isabelle - 1 juli 2010 19:06

Sökt jobb nu lite snabbt på internet.. Alltid bra.. Men det är så jobbigt om man ska söka småjobb på ca 4 månader eller om man ska vänta på en fast anställning.. För tänk om det dyker upp en fast anställning när jag fått jobb på någon månad bara.. Det vore ju väldigt surt! Aja, ett jobb sökt iallafall så får vi se sen vad som händer!


Har även köpt present år mammsen nu, hon kommer nog bli väldans glad.. Har även bestämt vad vi ska köpa till min bror i födelsedagspresent och julklapp hehe.. Bara att köpa och lägga undan! =) Och hoppas på att han inte hinner köpa det haha..


Idag jobbade jag till 17.00 gick faktiskt väldigt fort.. Var sjukt mycket folk idag, roligt det! Får se imorgon hur det går.. Då ska jag vara på skönhet fram till lunch tror jag, sedan blir det kassa på eftermiddagen såg det ut som! Jag är en typisk kassakärring! Kassan på Åhléns är mitt liv haha.. Men det är roligt bara det är mycket folk och man har någonting att pyssla med! Idag kom även Klara in och hejja på mig, mycket roligt! Och så fick jag sms från Jennifer, även det var mycket roligt.. Och så var Kristoffer och Matilda på Åhléns.. Många kändisar idag!


  

Bara för att ja träffa Klara bjuder jag på en bild på oss!


Imorgon kväll blir det fest lät det som.. Jag jobbar 10-18 sen åker jag hem och gör mig i ordning och sedan blir det antingen hos Olsson eller hos Calle lät det som.. Så vi får se vad som händer, vart det händer.. Jag ska ju nämligen fira Magdas semester igen! Haha!


Mycket jobb nu, söker jobb och jobbar hela dagarna! Jobbigt värre! Haha! Christer läser du så kanske du tyckte den va lika rolig som jag tyckte?!


Nu blir det lite Facebook sen sova tror jag, imorgon kanske jag skulle lockat håret.. Vill ha lockat imorgon kväll och hinner inte efter jobbet.. Men ska jag vara på skönhetsavdelningen så blir det bra med lockigt!! Fiiint! Så får det bli! Då måste jag duscha nu också! 

/Izzuz

Av Isabelle - 1 juli 2010 09:55

Jag har kommit fram till att allt som händer inte är helt i onödan.. Igår var det meningen att vi skulle åka på bilbingo och det gjorde vi. Men när vi kom dit fick vi åka hem igen för det blev inställt pga att det var för lite folk.. Men det var ju inte helt onödigt.. För det slutade inte regna förrän runt 20.30 tror jag.. Och det går inte att spela bilbingo när det regnar, för när det smattrar mot taket så hör man ingenting.. Så det blev ingenting av, men lika glad för det är jag....


  


Ännu en grej som inte är helt onödig.. Jag satt och räknade på min budget.. Det gör jag jämt, vill ha koll på hur mycket pengar jag har att röra mig med etc.. Och då insåg jag att jag missat en inkomst på ca 8500 kr.. Så nu blir jag helt plötsligt lite rikare! I like! Då blir det till att shoppa någon dag.. Haha för man kan ju inte ha för mycket pengar?! Nä jag ska faktiskt spara för jag är så snål.. Måste även ha massa pengar till Gatufestens bravader! Biljett, dricka, luncher, langos, KARUSELLER! Haha.. Allt som hör där till! det är ju faktiskt inte gratis! Men lika glad för det är jag...


Föresten så har dom ändrat sig om min 29 graders varma lördag!! Nu ska det endast vara 26 eller 27 grader och lite moln.. Men så länge det inte regnar, jag vill ha SOOOL! Plus att det årliga regnet även verkar komma till Gatufesten. Det ska tydligen regna en skvätt på fredagen.. Men lika glad för det är jag...


Nu är det blåst ute, molnigt och regn i luften.. Kan bli mycket folk idag! Jag jobbar 12-17, känns rätt skönt! Nu måste jag faktiskt fixa mig, bussen går om en halvtimme. Känner mig rätt laddad idag faktiskt! Började fundera nu på hur jag ska ha håret på Gatufesten.. Haha peppad tjej!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards