Alla inlägg under juli 2010

Av Isabelle - 5 juli 2010 22:06

Snacka om att jag har tråkigt.. Sitter och kollar på klipp på Youtube.. Den här är ju klockren haha.. "Jag är en man som älskar muuus!!"


Av Isabelle - 5 juli 2010 21:38

Jag ska festa 
(Bamse-melodi) 

Jag skall festa, ta det lugnt med spriten 
ha det roligt utan att va' full. 
Inte krypa runt med festeliten, 
ta det varligt för min egen skull. 

Först en öl i torra strupen, 
efter det så kommer supen, 
i med vinet, ner med punschen 
sist en groggbuffé. 

Jag är skitfull, däckar först av alla 
missar festen, men vad gör väl dé? 
Blandar hejdlöst öl och gammal filmjölk, 
kastar upp på bordsdamen brevé!

  

Av Isabelle - 5 juli 2010 20:42

Måndagen avklarad smärtfritt.. Mamma blev jätteglad för presenterna och tårtan var supergod.. Mums! Mamma fick en vattenkokare, två jättesnygga sillskålar och en snapsvisebok..


Fick ett samtal från Sikström tidigare idag, hon var sugen på fisk.. HAHA skoja.. Hon skulle meddela att hon tydligen tänkte bjuda med mig på Takida den 6/8! Snacka om överraskning.. Det kommer bli en GRYM kväll! Nu måste jag lära mig alla deras nya låtar så jag kan vråla med! Klockrent.. Nu ser jag verkligen fram emot det va roligt!!! Och snart är det ju Gatufest också, med start onsdag.. RIKTIGT nice måste jag säga!!


  



Imorgon jobbar jag 12.00-20.10 Stängning.. Hoppas den dagen också går snabbt.. Då ska jag fixa lite på kvällen inför onsdag morgon måste ju göra mig gatufestklar innan jobbet eftersom jag slutar 19.00 på onsdagen! Snabba puckar! Ska nog även försöka hinna med lite shopping imorgon.. Jag måste köpa en eyeliner, flytande jag tror att det kan bli riktigt nice.. Hoppas även som bara den att mitt paket från Kicks hinner komma innan Gatufesten annars får jag lite panik med min foundation som är slut! Hmm.. PANIK!!! Hoppas det löser sig! Det är nästan ett världsproblem!

/Izzuz

Av Isabelle - 5 juli 2010 08:28

Godmorgon! Jag håller på att bli spykskadad haha.. Har haft väldigt konstiga saker för mig inatt som gjorde att jag blev rädd för mig själv.. Och en till grej apropå inatt jag sov 13 timmar.. Det var grymt skönt.. Jag la mig klockan 19.00 och klev upp 08.00 Så jag har ju fått min sömn inatt iallafall, skönt det! Uppvilad och fräsch till Gatufesten!


    


Gatufesten börjar ju idag, men jag kommer inte gå förrän på onsdag, jag jobbar och har mig innan.. Jag kan föresten skriva hur veckan ser ut!


Måndag: Jobb 09.50-15.00 sedan gratta mammsen!

Tisdag: Jobb 12.00-20.00 sedan sova!

Onsdag: Jobb 14.00-19.00 sedan Gatufesten med Åhléns och så ska jag fira Elin som fyller/har fyllt år!

Torsdag: Jobb 11.00-18.00 sedan Gatufesten med hela gänget hoppas jag, då blir det Europe, Martin Stenmarck och Kent! Sen hem och sova, jobb tidigt fredag..

Fredag: Jobb 09.00-14.00 sedan Gatufest och förfest med Elteam, riktigt nice tror jag att det kommer att bli!!

Lördag: LEEEDIG så då blir det att sova ut, och sedan blir det Gatufest på kvällen såklart..

Söndag: Försöka sova lite, sedan jobb 11.00-17.00 efter det sova igen, och på måndag är jag ledig! Kan jag behöva återhämta mig efter veckan haha..


  


Vill även skriva grattis till mamma som fyller år idag! Grattis världens bästa mamma! Ikväll kommer vi och firar dig!!

Ha en bra dag mamma och alla andra!

/Izzuz

Av Isabelle - 4 juli 2010 16:24

Åh vilken otroligt bra dag det var igår.. Helt UNDERBAR! Jätte varmt och mysigt.. Vi var först på himlabadet och lekte av oss, efter det drog vi ut till Alnö, grillade och festade och myste.. Mycket mycket roligt! Blev dock otroligt seg eftersom vi varit igång hela dagen.. Var hemma runt halv tre, så blev inte så jättesent.. Måste tänka på att jag ska vara ute hela veckan som kommer.. Onsdag-lördag haha fyra-dagars!


Idag har det också varit en KLOCKREN dag! Riktigt nice.. Har fått umgåtts med bästa Linnea och bästa Elin, och bästa Vicki såklart hehe =) Mycket roligt att träffa er tjejer, inte alltid det händer nu för tiden! Först blev det årets första dopp på Tranviken! Och efter det  när alla moln kom så åkte vill VI och åt på uteserveringen på Apolo. Sen bar det av till en sjö mitt i ingenstans där vi badade vidare, blev dock inte så mycket bad för mig där, ville inte blöta ner bikinin! =D *feg*

HAHA älskar alla mina sköna kommentarer och skämt idag! Jag är verkligen på topp idag! I like!


Föresten!! Det var två bagare, och en smet!

Det var två turkar och en fes!

Det var två myror och en stack!

Två traktorer och en åker!

HAHAHAHAHA! Klockrena!


Imorgon blir det jobb mellan 09.50-15.00 rätt sköna tider ändå.. Efter jobbet blir det att fira mamma som fyller år! Sen sova och vila upp mig för resten av veckan, det kan behövas!

Godnatt och trevlig kväll!

/Izzuz

Av Isabelle - 3 juli 2010 18:10

Helt sjukt varmt ute idag.. Så SKÖÖÖNT! Och tänk att jag är ledig denna sköna dag ;) Det gjorde jag riktigt bra! Välkommen sommaren! Jag måste tillägga.. Jag firade Magdas semester igår, det var därför det blev så bra väder idag, för det ska vara bra väder när man har semester.. Haha! Kanske ska fira den idag igen, vem vet?!


Nu har vi badat hela dagen på Himlabadet, vi var där mellan 12 och 17.30 typ.. riktigt skönt och otroligt roligt hade vi! Mycket mycket nice! Tack för en väldigt rolig dag alla inblandade ;).. Kvällen fortsätter! Det ska bli en heldag verkligen, och vad kvällen har att bjuda på vet man inte.. Vi ska väl slänga ihop någon middag här hemma, sen bär det av någonstans.. Kan vi ett kvällsdopp på Tranviken, kan bli fotboll, kan bli fest, kan bli bara mys, kan bli vad som helst! Det återstår att se vad som händer..

Jag önskar alla en fortsatt trevlig dag!

/Izzuz

Av Isabelle - 3 juli 2010 10:25

Jag ÄLSKAR verkligen låten Gabry Ponte Feat. Miani - You (old's cool radio edit).. Party Party, här nedan kommer den!!




Det är party och den är skön! Mycket mycket bra låt!! YOU ARE MY LOVER!!


Igår var det fest iallafall hos Klara och Johan, sen skulle vissa på krogen då gick vi vidare till Hanna och Calle, mycket roligt! Blev en väldigt lyckad kväll! Sen gick jag, Johan, Sandra och Jacob till Big Boy och åt, efter det gick vi lagomt till Navet och så tog de buss därifrån.. Och nu sitter jag vaken och iklädd badkläder för vi ska nämligen på Himlabadet idag.. Mycket roligt även det, då blir det åka av!! Haha! Jag har ju varit där och värmt upp förut! I like!


Så nu blir det att vänta på att höra av något från de andra, och sen går vi till sporthallen! =)

Ha en bra dag! Föresten JAG ÄR LEDIIIIIIIIG!!!!!!!!!!!!!!! (även imorgon, helt sjukt för jag och Erica är nämligen aldrig lediga!!!)

/Izzuz

Av Isabelle - 2 juli 2010 08:37

Nu skiner solen, det ska den göra hela dagen om jag förstått det rätt.. Mycket skönt, synd bara att jag är inne hela dagen.. Får försöka njuta lite av den på lunchen kanske?!  Det känns som att det kommer bli en mycket bra dag idag!


Lockad och klar nu iallafall, såhär ser jag ut idag!

  


Trevlig fredag!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards