Alla inlägg under juli 2010

Av Isabelle - 16 juli 2010 08:06

Hur ska jag hinna skriva klart detta inlägg, stänga av datorn och ta på mig skor innan 08.15? Klockan är ju 08.06 Hmm.. Aja natten var tuff inatt, riktigt hemsk! Hostat ihjäl mig, vaknade klockan 04.32 och kunde då inte sova längre, sen dess har jag legat och hosta.. Då tog jag en tablett, och den började inte värka förrän 07.00 och då skulle jag kliva upp?! Men det värsta var att jag då stängde av alla väckarklockor och tänkte att jag var vaken och så SOMNADE JAG! Det innebär att jag kunde ha sovit än, men vaknade som tur var klockan halv.. Då ringde jag pappsen som är så söt och ska skjutsa mig idag! Han hämtar mig kvart över.. Och jag börjar jobba 09.00 Och idag har jag matlåda, fantastiskt.. Min jätte-super-groteskt-goda lasagne! Mums, jag längtar till lunchen redan! Som sagt, varor idag, hoppas dagen går snabbt...

Sen när jag slutar så hämtar Johan mig, då ska vi shoppa en snabbis, sen ska vi åka hem och laga mat, idag blir det hemmagjord pizza.. Ska passa på nu, nästa vecka ska jag börja mitt nya liv.. Imorgon potatisgratäng och fläskfilé, och på söndag spagetti och köttfärssås! Mums!


Nu jobbet, klockan är 08.09, kanske hinner gå på toa =D...

/Izzuz 

Av Isabelle - 15 juli 2010 20:38

Det blev blodbad idag när vi åkte och badade på Vindhem. Det blir liksom alltid det när det är grabbar inblandade! Det blev ju även blod på Himlabadet! Men denna gång var det både Johan W och Johan O som skadade sig då de skulle upp för en klippa haha! Ja det var faktiskt roligt, det var så halt så det tog ett bra tag för dem att komma upp.. Själv satt jag skrattandes och tittade på! Johan W fick ett jack i handen och Johan O fick något med tån.. Usch!

Aja roligt var det, och JAG tro det eller ej, JAG badade med fiskarna!! Däremot vet jag inte om jag borde få kalla det bada.. För jag gled i på de slemmiga stenarna, sedan sprattlade jag upp i panik! Det var RIKIGT jävla hemskt.. Men jag doppade mig iallafall! De andra hoppade från klippan, vilket jag inte förstår hur de vågade.. De försvarade sig med "det har aldrig funnits några stenar där nere förut! Vi har hoppas här flera gånger!" och så slängde dom sig i! Jag var livrädd men de klarade sig.. Däremot hoppade dom sedan från ett annat ställe där de inte hoppat haha det var jävligt friskt vågat! Men som sagt, blod, inte mer än så! Sandra tog bilder idag, om jag får några av henne kanske jag lägger upp någon! =D



Efter att vi badat och solat så åkte vi och åt pizza, men jag och Johan åt ingenting, eftersom vi ätit middag innan.. Sen däremot åkte vi vidare och åt glass.. Kulglass, FYFAN vad gott!! Jag tog 3 kulor.. Blåbär, någon chokladgrej och melon! MUMSFILLIBABBA! Sikström när du läser detta så kan du skriva upp att vi måste äta glass någon dag! Kulglass! Det måste vi ordna.. Vi kan fira in stamrenoveringen med glass i augusti! Haha!



Jag som är så rolig jämt har en passande låt även till detta!



Nu Supernatural, sen blir det till att sova.. Jobbar imorgon 09.00-19.00 Godnatt!

/Izzuz

Av Isabelle - 15 juli 2010 15:47

Jag dog nästan! Åh HerreGud! Jag HATAR ungnar och allt där till.. Att stoppa in och ta ut grejer är det värsta som finns, och nu när lasagnen skulle in så öppnade jag luckan, och det rök som bara den! Gissa om jag blev LIVRÄDD! Det låg det en pöl där nere som tydligen var förkolnad.. Åh jag har ingen aning om hur man ska bära sig åt i sånna situationer! Men jag skrapade lite med en stekspade så jag geggade ut alltihopa.. Och nu hoppas jag att Johan hinner hem så han kan ta ut den, så dukar jag iallafall och gör iordning så det är klart! Jag HATAR verkligen sånt där.. 225 grader, man får ju för sjutton fjärde gradens brännskada om man nuddar utan grytlappar..!


Aja, nu ska jag vakta det där så det inte börjar brinna om pölen! Sen får jag väl rengöra då det svalnar.. Varför ska man alltid glömma bort att man spillt?! Och sen när ugnen är 225 grader och det ryker som fan, då kommer man ihåg att man spillde förra gången.. "Ja just ja, det ryker av en anledning..." åh va less man blir! Och inte direkt så man vill krypa in och rengöra när det är så varmt där inne! Ugnar fyfan! Nu måste jag passa den där lasagnen, vore synd om den blev förstörd!

Föresten, måste skryta lite också, min vitsås/ostsås/lasagnesås (kalla det var du vill-sås), blir alltid OTROLIGT bra.. Jag är GRYM på att koka den där mjölken! Och älskar våra kastruller också, ingenting bränner fast!! Plus till dom!

/Izzuz

Av Isabelle - 15 juli 2010 12:24

Ja det är jag det, så fruktansvärt snål.. Fick lön idag, och ALLT åkte in på sparkontot.. Iof är väl det bra, men jag unnar mig inte direkt någonting, köper inte så ofta grejer till mig själv.. Jag tycker att det är MÅNGA som köper en massa saker hela tiden, men inte jag.. Eller mat?! Haha!




Dom för ett jäkla liv här utanför, dom sätter upp en massa grejor inför stamrenoveringen. Usch och fy! Inget jag ser fram emot direkt..


Aja mitt i städningen, jag har dammsugit och dammtorkat överallt.. Nu blir det att städa toaletten sen ska jag diska och städa i köket, efter det blir det kanske att dammtorka golven men det får vi se.. Skulle behövas men inte så viktigt känner jag! Börjar på att bli fint här hemma, eller så fint det kan bli.. JAG VILL BO I EN TREA NUUUU!!!


Hmm, toan var det! JIPPIIIEEE!

/Izzuz

Av Isabelle - 15 juli 2010 10:48

Det är hemskt stökigt här hemma, tur ni inte ser det! Så jag ursäktar röran, men städning pågår! Idag blir det storstädning för hela slanten.. Kanske man kan komma ut i solen och sola lite sen om man skulle råka bli klar idag?! haha..


Vill även tacka Eva för kommentarerna, roligt med lite feedback och att någon skriver och kommenterar det jag skriver om..


Blev ett kort inlägg för tillfället.. Berättar mer sedan, nu håller jag på att DÖ i värmen.. Måste öppna balkongdörren och köra igång!

/Izzuz

Av Isabelle - 14 juli 2010 21:08

Nu är jag motiverad, bara så ni vet! Så börjar jag på riktigt på måndag med min lilla bantningskur eller vad man ska kalla det.. Diet!? Gå ner några kilon?! Ja kalla det vad ni vill men jag är iallafall motiverad.. Måste peppa mig själv nu, skriver jag här så kanske det går bra.. Förra gången var det så mycket Gatufest och annat som frestade men nu ska jag banne mig klara av det här.. Två stycken stenhårda nyttiga veckor, sen trappa upp långsamt och försiktigt! Uppdaterar er här om hur det går.. Jag börjar på måndag den 19 och slutar söndag den 1.. Får vi se om man får något som helst resultat eller nåt.. Hmm, hoppas jag blir bra i hals och hosta snart så man törs ta några promenader utan att dö!


Jag ska duscha snart sen krypa ner, så TRÖTT.. Skämtar inte, FRUKTANSVÄRT trött! Och det ska bli GRYMT skönt att sova.. hihi! Imorgon ska jag storstäda hela lägenheten, hela och hela, är ju en etta.. Men det behövs verkligen.. Så det ska jag ta tag i imorgon och om det är bra väder så ska jag och syster åka och sola/bada imorgon när hon slutat jobbet.. Vi får se hur det ser ut! 


Jobbet idag gick väldigt bra, trodde ju det skulle bli en LÅÅÅNG dag, och det var det till och från men det gick ändå snabbare än jag trodde. Men det är nog för att det var leverans idag, vilket innebär mycket att göra, vilket i sin tur innebär att tiden går SNABBT! I LIKE!


Imorgon är jag som sagt ledig, MYS, men på fredag jobbar jag 09.00-19.00, det kan bli en jobbig dag det. Men vi har ju leverans även på fredag så vem vet, kanske går undan! =D

Duschen var det, sen sova.. PEPP PEPP, motiverad till 1000! LÖNING imorgon föresten!!

/Izzuz

Av Isabelle - 13 juli 2010 22:20

Jobbet var roligt idag, och snabbt gick det.. Mycket bra! Det gillas.. Har även fått lite längre dagar nu, någon timme mer men det är bra, då blir det nån hundring mer också!


Imorgon jobbar jag 10.00-19.00 och fredag 09.00-19.00 Torsdag är jag ledig.. det blir bra det! Hoppas det går lika snabbt och smärtfritt imorgon!


Förkylningen ger sig inte.. Snorig och hostig! Det går ju inte att sova med hosta, så hemskt! Jobbigt när man vaknar mitt i natten av hostanfall.. Känner på mig att det kommer att bli så i natt. Även jobbigt i halsen och tandvärken! FYY! Plus att jag åkte till primärvårdsjouren ikväll med mitt bromsbett, det är stort och mår illa och känner mig omtöcknad. Haha det är inte bettet som mår illa, det är jag! Men jag fick en tablett och så smorde hon in det. Det är stoooort nu, som en handflata! Läskigt, men jag får alltid sånna där stora.. Och hon sa "Man får sådär av bromsbett!" haha in my ass att man får, aldrig hört någon som fått så stort märke och fått så ont av ett bromsbett, men JAG får alltid så.. Gör till och med ont när jag går..


Ont, det gör ont!



Den bjuder jag på! Nu så ska jag snart borsta tänderna och se om jag får sova något, morgondagen är en LÅÅNG dag!


Och jag måste tillägga att jag är JÄVLIGT irriterad på folk som inte kan kommunicera och berätta hur de tänker! Och jag är JÄVLIGT irriterad på folk som tar allt för givet, och folk som inte uppskattar man att sliter som fan för dom! Och jag är JÄVLIGT irriterad på folk som bara tänker på sig själva! Och JÄVLIGT irriterad på folk som inte har framförhållning! Och jag är JÄVLIGT irriterad på folk som ena sekunden låtsas jättegullig och andra sekunden skiter fullständigt i en.. Och jag är JÄVLIGT irriterad på folk som inte vet hur man prioriterar och folk som inte kan prioritera! Och nu är jag bara JÄVLIGT irriterad! FY!


Man ska aldrig avsluta en text elakt och jobbigt, men det här kommer inte bli lätt, för nu är jag så irriterad! GAAH!!

Godnatt!

Av Isabelle - 13 juli 2010 09:38

Jag försöker nu peppa inför jobbet idag, undra hur kassa schemat ser ut.. Jag vet inte riktigt vad jag önskar mest, bara jag inte får lunch för tidigt, då blir eftermiddagen så lång! Ska bli kul att se vilka jag jobbar med idag, det känns som att jag inte varit där på evigheter, men denna evighet var ändå bara i 2 dagar.. Helt sjukt vad det känns länge.. Men det kan bero på att jag aldrig är ledig så många dagar irad eller för att jag varit sjuk, då går allt lite segare.. För jag har ju faktiskt varit ledig så länge och förra gången gick det fort! Aja.. Längtar redan till på torsdag men samtidigt inte! Då ska jag nämligen städa lägenheten, måste storstäda nu.. Dammtorka, dammsuga och torka golven.. Och ta badrummet, det är nästan värst! Men det tar vi då..


Nu ska jag snart bege mig till jobbet för att gå på toa, ja vårat vatten är ju avstängt.. Så kan inte fixa frissan eller göra någonting.. Men det löser sig nog ska vi se! Pappa hämtar mig klockan 10.00 då åker jag ut, går in på toa, sen går ut och handlar.. Hur bra som helst..

Så nu ska jag försöka komma på vilka tråkiga jobbkläder jag ska ha på mig idag!

Ha en bra dag!

/Izzuz

Ovido - Quiz & Flashcards